Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

9 Fordele ved brug af LED-lygter

Tilbage til Blog
9 Fordele ved brug af LED-lygter

9 Fordele ved brug af LED-lygter

79 / 100

Her er 9 fordele ved brug af LED-Lygter

LED-forlygtepærer er den seneste trend inden for belysningsteknologi til biler. Mange nye biler, især luksusbiler, leveres nu med LED’er fra forhandleren, men størstedelen af bilerne leveres stadig med halogenlygter.

Mange bilister er frustrerede over det kedelige, gulige lys fra deres lagerhalogenpærer og søger at opgradere til LED’er.

Der er mange grunde til at skifte til LED-forlygter for en bedre kørselsoplevelse. Med den betydelige udvikling af denne belysningsteknologi er det nu lettere og billigere end nogensinde før.

For at hjælpe dig med at beslutte, har vi sammensat en liste over de 9 fordele ved at skifte til LED-forlygter, og hvorfor så mange mennesker vælger at opgradere til LED.

9 Fordele ved brug af LED-lygter hvad siger loven eftermontering af led lys til bilen h7 pærer lovligt ulovligt ledtilbilen

  1. Forbedre lysstyrken på forlygterne
  2. Let at installere
  3. Langtidsholdbar
  4. Spar penge
  5. Sikker kørsel
  6. Energieffektiv
  7. Luksuriøst udseende
  8. Spar tid
  9. Mere effektiv belysning
1 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

Årsagen til, at chauffører vælger at opgradere til LED-forlygter, er at forbedre lysudbyttet fra deres forlygter (eller tågelygter) for bedre kørsel – ikke mindst om aftenen og om natten.

Halogener er svage af design og producerer et gulligt lys, hvilket er ideelt til at falde i søvn, ikke til at køre om natten! Lysudgangsafstanden er dårlig, og koncentrationen af ​​lys er svag med meget begrænset klarhed.

LED-forlygter og tågelygter giver på den anden side kraftigt lys med en fokuseret stråle og utrolig klarhed.

I et vist perspektiv producerer halogener ca. 3200 lumen lysstyrke, mens LED’er producerer fra 5000 til 12000 lumen.

XenonPro – LED & HID lysudgangssammenligning

XenonPro 45-watts LED-forlygtsæt producerer for eksempel utrolige 9000 lumen, der repræsenterer tæt på en tredobbelt stigning i lysstyrke. En fordel ved vores LED-produkter er, at de leveres med patenteret anti-blending-teknologi, hvilket betyder, at den øgede lysstyrke ikke kommer på bekostning af at blænde andre bilister.

Hvis dit hovedmål er at forbedre lyseffekten til din bil eller lastbil, burde denne første fordel alene være nok til at overbevise dig.

2 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

Den næststørste fordel ved LED-forlygter er, hvor lette de er at installere.

Faktisk er installation af LED-forlygter eller tågelygter identisk med installation af halogener, hvilket i gennemsnit tager højst 10-15 minutter pr. forlygte, hvis man antager en typisk Plug & Play-sæt.
LED til bilens LED-forlygtepæreudstyr har et Plug & Play-design, der er blevet perfektioneret i det sidste årti, og som sådan er de utroligt lette at installere.

LED-pærer skrues ind i din samling ligesom dine gamle halogener og har nøjagtigt de samme stik. Intet ekstra tilbehør, ledninger og ingen splejsning eller specialiseret arbejde kræves!

I de fleste tilfælde er det så enkelt som at åbne motorhjelmen på dit køretøj og direkte få adgang til bagsiden af ​​forlygten for at skrue halogenpæren ud og skifte den til LED.

Nogle lidt mere komplekse biler og lastbiler kan kræve, at du løsner hele forlygte-enheden og bytter pærer. Mindre end 1% af bilerne kan muligvis kræve, at du fjerner en slags beskyttelsesdæksel eller endda kofangeren, inden du får adgang til forlygten.

Hvis du ikke tror, ​​at du er klar til opgaven eller simpelthen ikke ønsker at få dine hænder beskidte, kan LED til bilen hjælpe dig og tider kan bookes onlinewww.ledtilbilen.com

Leder du efter mere information om installation? Se vores LED-forlygter installationsvejledning.

3 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

LED-pærer er berømte for at vare i utroligt lang tid og forbruge minimal strøm, samtidig med, at de virkelig lyser klart, den ultimative funktionskombination til lys.

Selvom de er relativt nye inden for bilindustrien, har de fleste af os allerede oplevet levetiden for LED-teknologi i vores hjem. Ifølge EnergyStar kan husholdnings-LED-pærer vare op til 20 gange længere end halogenpære til husholdninger og forbruge 80% mindre strøm!

Premium bil-LED-pærer, såsom XenonPro LED-forlygter, kan vare op til 45.000 timer eller 5 år sammenlignet med halogenpærer, der kun varer cirka 5.000 timer eller 0,75 år. Se det er et vigtigt salgsargument!

Når man ignorerer den forbedrede lysstyrke og energieffektivitet, er LED’er en fantastisk måde at spare penge på vedligeholdelse af køretøjer på lang sigt og besværet med at udskifte dine forlygte-pærer hvert år.

 

4 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

En stor fordel ved LED-forlygter er, at de er omkostningseffektive. Alle elsker at spare penge, og det er en anden grund til, at LED’er hurtigt bliver det førende valg for chauffører.

Halogen forlygtepærer koster alt fra kr. 230,- til kr. 650,- per par for en gennemsnitlige omkostning på cirka kr. 470,-. LED’er koster derimod typisk kr. 670,- til kr. 1340,- pr. par for et gennemsnit på omkring kr. 1000,-.

Som forklaret i det foregående afsnit holder kvalitets-LED’er tæt på 9 gange længere end halogener, og selvom de er dyrere pr. pære, sparer de dig en god sum penge over deres levetid.

Når det kommer til at spare penge med LED’er, handler det om lang sigt. Hvis du planlægger at skifte eller sælge dit køretøj inden for et eller to år, oplever du muligvis ikke meget besparelser, men du vil bestemt drage fordel af bedre belysning.

 

5 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

At køre sikkert handler ikke kun om at bære sikkerhedsselen, køre hastighedsgrænsen og kontrollere din blinde vinkel, inden du skifter baner.

Dårligt nattesyn er en af ​​de største farer ved kørsel sammen med nedsat sigtbarhed og træthed ifølge National Safety Council.

LED-lys er en fantastisk måde at forbedre sikkerheden bag rattet. At se klart foran dig kan gøre en verden til forskel. LED-forlygter producerer op til 3 gange mere lys end halogenpærer og projicerer også lys længere og klarere.

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) rapporterede i alt 34.439 bilulykker i den seneste rapport om trafiksikkerhedsfakta, hvoraf svimlende 51% til 67% forekom om natten og under dårlige lysforhold.

 

6 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

Når det kommer til energieffektivitet, slår intet LED’er, endnu en stor fordel ved denne forlygtepære-teknologi.

Da biler genererer deres strøm ved hjælp af bilbatteriet og generatoren, betyder det alligevel noget, da vi ikke får en strømregning til vores bil?

Årsagen til at det betyder noget, og hvorfor det er en stor fordel med LED’er, er, at det ikke kun lægger mindre belastning på bilens strømforsyning, hvilket især er nyttigt for ældre biler, der risikerer at sidde fast med et dødt batteri, men det er en af ​​hovedårsagerne til, at lysdioder holder så længe. Og så er det ovenikøbet også bedre for miljøet.

 

7 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

Du har sandsynligvis bemærket nyere luksusbiler på vejen, såsom Audis, BMWs, Bentleys osv., Med smukke flotte kraftige LED’er.

Med kedelige og kedelige gullige halogener ser din bils lys for at være ærlig kedeligt ud!

En anden fordel ved at skifte over til LED’er er, at du kan få det samme udseende og fornemmelse som disse nye luksusbiler med lyse og kraftige LED-forlygter alt sammen, mens du sparer penge og er mere energieffektiv.

8 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

En stor fordel ved at have LED-forlygter er, at de ikke kun sparer dig penge, men de sparer dig også dyrebar tid.

Med halogenpærer skifter bilister konstant deres pærer, og for dem, der bringer deres bil eller lastbil til et værksted, koster det dig også penge. Sikke et besvær.

Med LED’er er hyppig udskiftning af forlygter fortid. Kør med ro i sindet, velvidende, at dine pærer vil vare i mange år.

9 / 9 Fordele ved brug af LED-Lygter

Når man sammenligner LED’er med halogener, vil bilister ofte gerne vide, hvor effektive LED’er er til at producere lys.

LED’er er væsentligt mere effektive. Mens halogenpærer spilder 80% af deres energi ved at generere overdreven varme og kun 20% på faktisk at skabe lys, er LED´ers det modsatte. LED’er bruger 80% af den forbrugte energi på at skabe lys og kun 20% på at skabe varme.

Dette er vigtigt, når du overvejer temperaturen i din forlygte. På lang sigt kan halogener beskadige både selve forlygten eller langsomt smelte væk ved kraftbåndet, der fører strømmen til forlygtepæren. Med LED’er findes dette problem ikke.

Dette er også vigtigt, når man tager højde for energibyrden på bilens batteri og generator, som omtalt tidligere i denne artikel.

LED til bilen-pærer leveres f.eks. også med en mikro-ventilator, der yderligere hjælper med at holde pærerne kølige, så de producerer endnu mindre varme og holder endnu længere.

Dette er blot et par grunde til, at flere og flere bilister vælger at skifte til LED-forlygter, og hvorfor bilfabrikanter i stigende grad producerer biler med LED. Vælg LED-forlygter frem for halogenpærer til en langsigtet, effektiv, højkvalitetsløsning til enhver bil.

 

Kontakt os for mere viden, service og vejledning.

Del dette indlæg

Tilbage til Blog
Sådan ser din kurv ud
0