Lad os lave et tilbud til jer

100% uforpligtene

lider araba bilgisi kalite tavsiyesi otomobil isletmesi musterileri is musterileri 5

KVALITET

liderlik araba kalitesi bilgi danismanligi otomobil isletmesi musterileri ticari musterilere yol acti 5

RÅDGIVNING

lider arac tavsiyesi kalite bilgisi otomobil isletmesi musterileri is musterileri yaratti 5

KENDSKAB

Har du et firma eller er du i et firma, hvor biler, varevogne eller lastbiler trænger til et ansigtsløft i form af nye LED-lygter, kan du med fordel kontakte vores erhvervsafdeling.

Alle vores erhvervskunder er i højsædet hos os! Enestående god service, uanset erhverv eller antal biler, så er ingen opgave for stor til at vi ikke kan tage den ind.
Køretøjerne er firmaets ansigt udadtil og det er vigtigt at repræsentere firmaet på bedste vis.

 

Fordele som erhvervskunde hos ledtilbilen.com:

  • Der vil være mulighed for 30 dages kredit!
  • 20% rabat ved min. 2 biler!
  • 25% rabat ved min. 5 biler!
  • Særskilt aftale min. 10 biler!
  • Ren bil, ved udlevering på vores værksted!
 1. Montering
 2. Justering
 3. Udlevering

Vi giver erhvervskunder mulighed for personligt fremmøde på firmaadressen, så sørger vi for montering og installering af nye lygter, imens i passer jeres erhverv.

Hvis i leverer bilen på vores værksted, kan vi være tilbage med de nye lygter, som både er monteret, installeret og justeret, inden for få timer, eller efter aftale.
– (Dog max 50 km fra værkstedet, m. beliggenhed på Engvej 37, 3300 Gørløse)
Ved indlevering af bilen på værkstedet forkæler vi dig, som erhvervskunde, ved at overlevere bilen igen, ren og skinnende, samt med de nye lygter.

Som erhvervskunde hos ledtilbilen.com får du ikke kun exceptionel god service, med lidt forkælelse, men i får også tildelt eget B2B-Login, så kan i se jeres egne i forvejen favorable priser og information om tilbud og tiltag før alle andre.

I vil altid kunne komme forbi værkstedet, hvis noget mod forventning ikke er som det skal være og vi vil udbedre problemet straks. I vil altid kunne henvende jer for råd og vejledning.
Skulle tiden ikke være til det, skal i også være velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale yderligere. Vi går meget op i tilfredse kunder, alt fra erhverv til privat.

Vi monterer ikke “bare” lygterne/pærerne. Vi har professionelle mekanikere som vil justere og installere dem korrekt, og til slut sørge for at bilen er ren og skinnende ved overlevering.

For at gøre det nemt for jer at udvælge de rigtige pærer, kan I gå ind i vores ”Pæreguide”, hvor I finder den respektive bilmodel. Ud fra den kan I se, hvilke pæretyper, der passer til det pågældende køretøj. Derefter kan I gå til shoppen og vælge ud fra det store, up-to-date udvalg.

Vi har altid det sidste nye inden for LED-lygter, hvad enten du vil have nyeste design, flow-blinklys eller nye funktioner indenfor intelligente lygter, der fx kan blænde op og ned automatisk ved hjælp af sensorer.

Tilfredse kunder er vigtig i et fag som vores, så du kan eventuelt gå under kategorien “Tilfredse kunder” og se deres kommentarer ellers er vi også til at finde på Trustpilot og Facebook!
Vi står altid klar til at servicere netop jeres firma, så I føler jer i trygge og professionelle hænder.

Erhvervsteamet – ledtilbilen.com

Ledtilbilen.com er et firma, som blev oprettet i 2019 i Hillerød. Idéen og målet med firmaet er at blive Danmarks største leverandør af LED-pærer og tilbehør. Vi har eneforhandlingen af det professionelle LED-brand, NovSight i hele Europa og sigter mod at blive en stor aktør på det europæiske marked.

Vi er startet med stor succes i Danmark, men planen er at erobre markedsandele i Tyskland, Sverige og Holland på kort sigt og hele resten af Europa på længere sigt.

Vi ser det som vores fornemste opgave altid at have et varesortiment med den nyeste teknologi i en god og professionel kvalitet og ikke mindst at give så god en service at vores kunder bliver ved med at vende tilbage. Hvordan sikrer vi den høje standard på vores produkter og service?

Det gør vi ved hele tiden at holde os orienteret om, hvad der sker på markedet for intelligente LED-pærer og tilbehør, så vi kan reagere hurtigt, når der bliver udviklet ny og opdateret teknologi på området. Vores indkøber er superskarp og har konstant fingeren på pulsen for at kunne optimere vores produktsortiment.

Derudover er det vigtigt for ledelsen, at medarbejderne trives og tager ejerskab på deres opgaver, så de kan yde den bedste service og er topmotiverede og tilfredse for det smitter af på kunderne.

ERHVERVSFORDELE

 • Eget personlige login
 • Unikke rabatter
 • 30 dages kredit
 • Tilbud & nyheder