Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Book Montering

Book Montering

Vi er klar til at hjælpe dig

+45 52222937

Vi har et hav af tilfredse kunder

LEDtilbilen.com

 Vi har en filosofi, der går ud på, at vi gerne vil have dygtige og tilfredse medarbejdere i hele processen. Medarbejdere der er stolte af det de laver og af de produkter de tilbyder, giver tilfredse og loyale kunder.

Vi tilbyder de bedste LED-kvalitetspærer til en fair pris, så hvis du ikke selv kan montere, så book montering snarest!

Find os, ellers kan vi komme til dig

Skulle du være forhindret i at komme ud til os, på Engvej 37, 3300 Gørløse så kan vi også komme til dig.
Dette skal selvfølgelig ske efter aftale, så book montering eller ring til os, så skal vi nok finde en løsning, sammen.

Tilfredse og loyale kunder

Som du kan se på disse billedeksempler, samler vi på tilfredse kunder og du kan finde udtalelser og anmeldelser på Trustpilot via dette link: https://dk.trustpilot.com/review/ledtilbilen.com

 

Interessen kommer indefra

Vi deler interessen for biler, el-biler, motorcykler, varebiler og lastbiler med vores følgere og kunder og derfor ligger vi løbende nyheder, aktiviteter og udvikling inden for den nyeste teknologi op på vores facebookside.
Vi opdaterer også løbende vores BLOG, som kommer med alt spændende om LED-pærer.

 

Spørg os igen og igen

Er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at spørge os – der er ingen dumme spørgsmål og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig til en tilfredsstillende løsning. Det kan være lidt af en jungle, så vi vil meget gerne være din guide, så du føler dig tryg, når du handler hos os og skal have kigget på nyt led lys til bilen. ledtilbilen book montering led h7 pærer lys kabine bedste bil lovlig 12v biler motorcykel kørelys bremselys tågelys 52222937

“Vi gør alt for at servicere vores kunder og er du heldig, kan du booke en montering i dag, og få led lys til bilen inden for 30-120 minutter!

Find tid og book montering af led-pærer, så sørger vi hos ledtilbilen.com for en kop kaffe eller en kold sodavand mens du venter. Om du skal have en LED H7 pære eller måske få lavet indvendig led lys til bilen, så ordner vi det hele. Vi kan lave LED lys som også styres af f.eks. en fjernbetjening, så kan du selv skifte farve på din LED-pærer!

Skulle du ikke have tid til at komme til os, for at få det nye led lys monteret, kan vi også efter aftale – komme til dig!”

“Det korte svar er ja, det er lovligt med led lys på bilen, hvis den vel og mærke er født med led lygtehus!

I princippet er det lovligt at eftermontere en LED som f.eks. H7 pære, hvis lygtehuset er godkendt til LED. Det vil sige, det er lovligt, altså tilladt, hvis bilen er født med LED-pærer. Der er stadig lovligt at montere LED-pærer indvendigt i bilen Dog er det sådan, at halogen-lygtehuse i dag ikke er godkendt til LED. Derfor er det ulovligt at eftermontere og køre på offentlig vej. Book montering eller giv os et kald, så finder vi en løsning.”

“LED Lys i dag er så udviklet, at det er rigtig økonomisk, klimavenligt og så ser det også flot ud, når ens nye bil har lækkert LED lys, der lyser hele vejen op, i stedet for lyset fra en halogen-pære.

Alene kvaliteten og sikkerheden i lyset fra en led-pære taler for sig selv. LED lys kan man også få til kabinen, hvis man virkelig skal have det sidste til bilen, udover forlygter, baglygter, bremselygter, samt nummerpladelys fra os. Tøv ikke med at book montering af dine nye LED til bilen.”