Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

Novsight N36B pære til bil og motorcykel

Tilbud

Novsight N36B pære til bil og motorcykel

Novsight N36B pære til bil og motorcykel

Novsight N36B pære til bil og motorcykel

1.199,00 DKK 839,30 DKK

På lager

1.199,00 DKK 839,30 DKK

✅ 2021 nyhed
✅ 380% kraftigere end halogenpærer
✅ Plug-in play

EAN: N/A Varenummer (SKU): 20782 Kategorier: , ,
Ryd

Beskrivelse

Novsight N36B pære til bil og motorcykel

N36B H4 pære til bil og motorcykel er et fornuftigt valg hvis du ønsker den mest optimale pære til motorcykler, dvs. en helt ekstraordinær H4 pære til motorcykel.

at bevare overblikket over kørebanen, og samtidig sikre dig langt bedre syns-rækkevidde, og sikre din og andres sikkerhed. LED-pæren N36B lyser 380% mere end almindelige halogen-pærer.

Billedet viser at du i mørke vil opleve en fantastisk oplyst kørebane, et meget bredere overblik og selv i bredden, dvs fra vejkant til vejkant vil du opleve markant bedrer synsfelt.

 

Novsight N36B  – et sikkert alternativ til almindelig LED

 • LEDtilbilen er eneste forhandler af Novsight i Danmark
 • Du vil være én af de første i trafikken
 • Pæren lyser mere op end de fleste andre på markedet
 • Novsight N36B lyser 380% mere end almindelige LED pærer på markedet
 • Novsight N36B  lyser 200% længere end almindelige LED pærer
 • Novsight N36B har 12.000 lumen som er en af de kraftigste standarder på markedet for LED
 • Novsight NN36B l er meget kompakt og fylder ikke mere end en almindelig lygtepære
 • Den tilsluttes blot 12V
 • 2 års fabriksgaranti. LEDtilibilen.com giver 5 års garanti
 • Nem installation, ingen brug af adaptor – plug´n´play

 

Specielt i mørkekørsel vil du opleve en helt anden form for sikkerhed. Du bliver SET og selvom du først måske kører motorcykel til foråret igen, er du sikret at være klar til sommersæsonen.

Du vil opleve en fantastisk LED pære i Novsight N36B, hvor du får både nærlys og fjernlyskørsel, du kan orientere dig bedre og med så mange ulykker i Danmark, hvor f.eks. motorcykler bliver overset af billister, så er der ingen undskyldning. 

Med Novsight N36 bliver du SET og bemærket i trafikken, så går du i overvejelser om at skifte til LED, er Novsight N36B markedets mest sikre løsning for dig og andre i trafikken.

 

NovsightN36B H4 pære til bil og motorcykel
Novsight N36B H4 pære til bil og motorcykel

Yderligere information

VÆLG FATNING

, , , ,

Må led bruges på offentlig vej? Svare er enkelt og nemt, et stort JA.

Vi gør opmærksom på at LED er lovligt, så længe dit lygtehus er godkendt til LED. 

Her vil vi kort prøve at gennemgå regler for pærer og lygter på bilen. Hvad er lovpligtigt på bilen: På biler skal der være monteret følgende lovpligtige lygter. Foran: Positionslys: To positionslys der lyser med en hvid eller gullig farve. Positionslys skal kunne ses fra 300 meters afstand Nærlys: To nærlys lamper  der lyser med hvid eller gullig farve. Typiske pærer som nærlys er H4 / H7 pærer eller sågar Xenon gasudladningspærer. Nærlys skal kunne oplyse vejen mindst 30 meter frem og have et fald på 1%, som kan måles som 1 cm pr. meter. Fjernlys: To fjernlys med hvid eller gullig farve. (Fuldt lovlige i EU). Fjernlyset skal kunne oplyse vejen mindst 100 meter frem og der skal være monteret en blå kontrollampe i bilen der lyser når fjernlyset er tændt. Pærer til disse kontrollamper i instrumentbordet er typisk typer som disse. Blinklygter To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade. Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Tågelys (Ej lovpligtigt på bilens forende) Skal lyse med hvid eller gullig farve. Må ikke anvendes ”alene”, skal lyse sammen med almindeligt lys. De må IKKE bruges som kørelys eller som blot smart ”optik”. Må kun anvendes ved en sigtbarhed under 50 meter. Regler for baglygter på bilen: Baglygter: To baglygter der lyser med rød farve.
 • Skal kunne ses i en afstand af 300meter
Mindst to (højst tre) bremselygter
 • Skal lyse rødt og ca. 4-5 gange så stærkt som almindeligt baglys. Typisk er baglygtepæren på 5 watt og bremselyspæren på 21w.
 • Må kun kunne aktiveres sammen med bremsepedalen.
Hvis du har en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset for, så husk nu at tænde lyset manuelt hvis sigtbarheden er dårlig eller når mørket falder på! Biler typegodkendt efter 2016, skal i øvrigt være udstyret med en sensor, der tænder nærlys og baglys i lygtetændingstiden. Blinklygter: To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Typiske blinklys pærer er Philips 12814 eller 12821 Nummerpladelys: Et eller to nummerpladelys der tydeligt lyser nummerpladen op, så den kan se i en afstand af mindst 20 meter. Tågebaglys (Ej lovpligtigt!) 1 tågelygte – Skal lyse ligeså kraftigt som bremselys (Rødt lys)
 • Må kun bruges når sigtbarheden er dårlig, dvs. under ca. 50meter.
 • Må kun kunne tændes sammen med tændt positionslys/nærlys
Baklys: (Ej lovpligtigt!) Et eller to baklys lygter der lyser med hvidt lys
 • Må kun kunne aktiveres når bilen sættes i bakgear.
Regler for lygter på siden af bilen: Blinklygter: To blinklygter (én på hver side) der lyser med gult lys.
 • Skal kunne ses i kraftigt sollys
 • Skal blinke 1-2 gange i sekundet.
Er din bil længere end 6 meter skal der også være monteret sidemarkeringslygter på hver side af bilen. Generelt om lygter og pærer til bilen gælder følgende regler. Lygter:
 • Alle lygter monteret på bilen skal være ubeskadigede (hele), rene samt kunne lyse.
 • Herudover skal du sikre dig at lygter der lyser i ”par” skal afgive et ensartet lys. Dvs. det IKKE er lovligt at montere f.eks. En Color Vision pære i venstre forlygte i blåog en grøn i højre side. Vi anbefaler herfor også altid at skifte pærer parvis, så undgår du trælse bøder.
Du kan læse meget mere og regler for lygter og pærer på www.trafikstyrelsen.dk Og til jer med en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset, så husk nu lygtetændingstiden i Danmark der er fra Solnedgang til solopgang !.
Må led bruges på offentlig vej
Må led bruges på offentlig vej
Make Model Year
Toyota Camry 1993 - 2000
Sådan ser din kurv ud