Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

Osram truck HL 24v led pære (2021)

Tilbud

Osram truck HL 24v led pære (2021)

Osram truck HL 24v led pære (2021)

Osram truck HL 24v led pære (2021)

1.799,00 DKK 1.299,00 DKK

På lager

1.799,00 DKK 1.299,00 DKK

🚛 Ny generation

🚛 Endnu stærkere

🚛 Plug-in play

EAN: N/A Varenummer (SKU): 26278 Kategorier: , ,
Ryd

Beskrivelse

Osram truck HL 24v led pære (2021)

Så kom osram med igen. De har præsenteret en ny generation til de store drenge i klassen, nemlig en 24V LED pære.

Pærerne fåes i H1, H4, og H7 og er naturligvis med CANBUS, dermed får du ingen fejl i instrumentbordet.

Styrke: Pærerne lyser med 2500Lumen, 28 Watt, og farven 6000 Kelvin, det betyder du får får 250% mere lys hvis du går fra Halogen til LED. 

Osram er langt fremme i teknologien, det betyder at du får det bedste af det bedste.

Osram truck HL 24v led pære (2021) er dem du skal vælge hvis du vil have mere lys. Pærerne har en sigtbarhed på op til 435 meter.

Pærerne kommer i Sætvis, altså 2 pærer. 

Du kan læse alt om Osram på deres egen side

Xenonlys var bilproducenternes foretrukne lyskilde i mange år, men LED-teknologien har overhalet det ‘matte’ xenon-lys. Du kan nu selv opgradere fra xenon til LED

I 90’erne og 00’erne var xenon i nærlyset kun forbeholdt biler i den dyre klasse, men senere blev det mere og mere almindeligt. Dengang var xenonlys revolutionerende og markant bedre end de halogenpærer, man var vant til i bilens nærlys og dengang var der ikke tænkt på, at man senere kunne gå fra xenon til LED.

Da LED teknologien blev introduceret til bilindustrien, gik det for alvor op for os, hvor dårligt og mat et lys, man egentlig får fra en xenon-pære og i dag er LED den foretrukne lyskilde på nye biler, selvom rigtig mange biler på vejene i dag stadig kører med xenon.

Så nemt er det at montere dem

Osram LED truck HL 24v led pære (ny generation)
Osram LED truck HL 24v led pære (ny generation)
Osram pærer til lastbil

Yderligere information

VÆLG FATNING

, ,

Må led bruges på offentlig vej? Svare er enkelt og nemt, et stort JA.

Vi gør opmærksom på at LED er lovligt, så længe dit lygtehus er godkendt til LED. 

Her vil vi kort prøve at gennemgå regler for pærer og lygter på bilen. Hvad er lovpligtigt på bilen: På biler skal der være monteret følgende lovpligtige lygter. Foran: Positionslys: To positionslys der lyser med en hvid eller gullig farve. Positionslys skal kunne ses fra 300 meters afstand Nærlys: To nærlys lamper  der lyser med hvid eller gullig farve. Typiske pærer som nærlys er H4 / H7 pærer eller sågar Xenon gasudladningspærer. Nærlys skal kunne oplyse vejen mindst 30 meter frem og have et fald på 1%, som kan måles som 1 cm pr. meter. Fjernlys: To fjernlys med hvid eller gullig farve. (Fuldt lovlige i EU). Fjernlyset skal kunne oplyse vejen mindst 100 meter frem og der skal være monteret en blå kontrollampe i bilen der lyser når fjernlyset er tændt. Pærer til disse kontrollamper i instrumentbordet er typisk typer som disse. Blinklygter To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade. Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Tågelys (Ej lovpligtigt på bilens forende) Skal lyse med hvid eller gullig farve. Må ikke anvendes ”alene”, skal lyse sammen med almindeligt lys. De må IKKE bruges som kørelys eller som blot smart ”optik”. Må kun anvendes ved en sigtbarhed under 50 meter. Regler for baglygter på bilen: Baglygter: To baglygter der lyser med rød farve.
  • Skal kunne ses i en afstand af 300meter
Mindst to (højst tre) bremselygter
  • Skal lyse rødt og ca. 4-5 gange så stærkt som almindeligt baglys. Typisk er baglygtepæren på 5 watt og bremselyspæren på 21w.
  • Må kun kunne aktiveres sammen med bremsepedalen.
Hvis du har en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset for, så husk nu at tænde lyset manuelt hvis sigtbarheden er dårlig eller når mørket falder på! Biler typegodkendt efter 2016, skal i øvrigt være udstyret med en sensor, der tænder nærlys og baglys i lygtetændingstiden. Blinklygter: To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Typiske blinklys pærer er Philips 12814 eller 12821 Nummerpladelys: Et eller to nummerpladelys der tydeligt lyser nummerpladen op, så den kan se i en afstand af mindst 20 meter. Tågebaglys (Ej lovpligtigt!) 1 tågelygte – Skal lyse ligeså kraftigt som bremselys (Rødt lys)
  • Må kun bruges når sigtbarheden er dårlig, dvs. under ca. 50meter.
  • Må kun kunne tændes sammen med tændt positionslys/nærlys
Baklys: (Ej lovpligtigt!) Et eller to baklys lygter der lyser med hvidt lys
  • Må kun kunne aktiveres når bilen sættes i bakgear.
Regler for lygter på siden af bilen: Blinklygter: To blinklygter (én på hver side) der lyser med gult lys.
  • Skal kunne ses i kraftigt sollys
  • Skal blinke 1-2 gange i sekundet.
Er din bil længere end 6 meter skal der også være monteret sidemarkeringslygter på hver side af bilen. Generelt om lygter og pærer til bilen gælder følgende regler. Lygter:
  • Alle lygter monteret på bilen skal være ubeskadigede (hele), rene samt kunne lyse.
  • Herudover skal du sikre dig at lygter der lyser i ”par” skal afgive et ensartet lys. Dvs. det IKKE er lovligt at montere f.eks. En Color Vision pære i venstre forlygte i blåog en grøn i højre side. Vi anbefaler herfor også altid at skifte pærer parvis, så undgår du trælse bøder.
Du kan læse meget mere og regler for lygter og pærer på www.trafikstyrelsen.dk Og til jer med en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset, så husk nu lygtetændingstiden i Danmark der er fra Solnedgang til solopgang !.
Må led bruges på offentlig vej
Må led bruges på offentlig vej
Sådan ser din kurv ud