Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

Philips Pro9000 Ultinon LED

Prisgaranti

Philips Pro9000 Ultinon LED

Philips Pro9000 Ultinon LED

Philips Pro9000 Ultinon LED

1.499,00 DKK 1.199,00 DKK

På lager

1.499,00 DKK 1.199,00 DKK

+250% mere lys

100% OEM

Op til 5000 levetimer

EAN: N/A Varenummer (SKU): 41937 Kategorier: , , , , ,
  Ryd

  Beskrivelse

  Philips Pro9000 Ultinon LED

  Original autoydelse i LED

  Banebrydende LED til passionerede bilister.

  Philips Pro9000 Ultinon LED sætter en ny standard for LED-pærer til eftermontering. Den giver op til 250 % klarere*, hvidere lys for optimal ydeevne og et kompakt design for nem montering i de fleste køretøjer.

  OEM-ydeevne med Lumileds TopContact LED’er
  TopContact LED’er, Innovation fra Lumileds, anvendes af OEM’er.

  Tilgængelige på eftermarkedet med Ultinon Pro9000, der udelukkende bruges af Lumileds på eftermarkedet.

  Op til +250 % kraftigere ly

  De giver et op til 250 % klarere, ensartet lys på vejen set i forhold til den fastsatte minimumsgrænse for halogenpærer. Deres optimale spektrum gør vejskilte mere synlige. Se længere, reager hurtigere!

  Køligt hvidt look med op til 5.800 K

  5.800 K er det FORETRUKNE VALG for OEM’er til at maksimere øjenkomforten under kørsel om natten. Det reducerer træthed og risikoen for overbelastning af øjnene, så det bliver en mere sikker og behagelig oplevelse at køre i mørke.

  Oplev kraften fra Philips Pro9000 Ultinon LED

  Længere levetid: 5.000 timer

  Denne teknologi leder varmen væk fra pæren og giver din pære en lang levetid på op til 5.000 timer. Den unikke smarte køling sikrer også, at lyseffekten er ensartet.

  Philips’ sikre stråleteknologi
  Takket være den perfekte placering af LED-chips på Philips Ultinon Pro9000-pærerne har bilister lys lige der, hvor de har brug for det på vejen uden at blænde modkørende.

  Høj kompatibilitet

  Philips Pro9000 Ultinon LED-pærer behøver ingen ekstra adaptere for at eliminere flimmer i de fleste køretøjer. De fungerer med det samme sammen med køretøjets elektriske system og giver en ensartet lysstråle og farvetemperatur.

  Træk musen over for at se den store forskel

  Må led bruges på offentlig vej? Svare er enkelt og nemt, et stort JA.

  Vi gør opmærksom på at LED er lovligt, så længe dit lygtehus er godkendt til LED. 

  Her vil vi kort prøve at gennemgå regler for pærer og lygter på bilen. Hvad er lovpligtigt på bilen: På biler skal der være monteret følgende lovpligtige lygter. Foran: Positionslys: To positionslys der lyser med en hvid eller gullig farve. Positionslys skal kunne ses fra 300 meters afstand Nærlys: To nærlys lamper  der lyser med hvid eller gullig farve. Typiske pærer som nærlys er H4 / H7 pærer eller sågar Xenon gasudladningspærer. Nærlys skal kunne oplyse vejen mindst 30 meter frem og have et fald på 1%, som kan måles som 1 cm pr. meter. Fjernlys: To fjernlys med hvid eller gullig farve. (Fuldt lovlige i EU). Fjernlyset skal kunne oplyse vejen mindst 100 meter frem og der skal være monteret en blå kontrollampe i bilen der lyser når fjernlyset er tændt. Pærer til disse kontrollamper i instrumentbordet er typisk typer som disse. Blinklygter To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade. Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Tågelys (Ej lovpligtigt på bilens forende) Skal lyse med hvid eller gullig farve. Må ikke anvendes ”alene”, skal lyse sammen med almindeligt lys. De må IKKE bruges som kørelys eller som blot smart ”optik”. Må kun anvendes ved en sigtbarhed under 50 meter. Regler for baglygter på bilen: Baglygter: To baglygter der lyser med rød farve.
  • Skal kunne ses i en afstand af 300meter
  Mindst to (højst tre) bremselygter
  • Skal lyse rødt og ca. 4-5 gange så stærkt som almindeligt baglys. Typisk er baglygtepæren på 5 watt og bremselyspæren på 21w.
  • Må kun kunne aktiveres sammen med bremsepedalen.
  Hvis du har en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset for, så husk nu at tænde lyset manuelt hvis sigtbarheden er dårlig eller når mørket falder på! Biler typegodkendt efter 2016, skal i øvrigt være udstyret med en sensor, der tænder nærlys og baglys i lygtetændingstiden. Blinklygter: To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Typiske blinklys pærer er Philips 12814 eller 12821 Nummerpladelys: Et eller to nummerpladelys der tydeligt lyser nummerpladen op, så den kan se i en afstand af mindst 20 meter. Tågebaglys (Ej lovpligtigt!) 1 tågelygte – Skal lyse ligeså kraftigt som bremselys (Rødt lys)
  • Må kun bruges når sigtbarheden er dårlig, dvs. under ca. 50meter.
  • Må kun kunne tændes sammen med tændt positionslys/nærlys
  Baklys: (Ej lovpligtigt!) Et eller to baklys lygter der lyser med hvidt lys
  • Må kun kunne aktiveres når bilen sættes i bakgear.
  Regler for lygter på siden af bilen: Blinklygter: To blinklygter (én på hver side) der lyser med gult lys.
  • Skal kunne ses i kraftigt sollys
  • Skal blinke 1-2 gange i sekundet.
  Er din bil længere end 6 meter skal der også være monteret sidemarkeringslygter på hver side af bilen. Generelt om lygter og pærer til bilen gælder følgende regler. Lygter:
  • Alle lygter monteret på bilen skal være ubeskadigede (hele), rene samt kunne lyse.
  • Herudover skal du sikre dig at lygter der lyser i ”par” skal afgive et ensartet lys. Dvs. det IKKE er lovligt at montere f.eks. En Color Vision pære i venstre forlygte i blåog en grøn i højre side. Vi anbefaler herfor også altid at skifte pærer parvis, så undgår du trælse bøder.
  Du kan læse meget mere og regler for lygter og pærer på www.trafikstyrelsen.dk Og til jer med en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset, så husk nu lygtetændingstiden i Danmark der er fra Solnedgang til solopgang !.
  Må led bruges på offentlig vej
  Må led bruges på offentlig vej
  Brug rabatkoden
  Så giver vi 25% rabat på din næste ordre
  "LED25"
  Brug rabatkoden
  "LED25"
  Sådan ser din kurv ud