Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

Philips Ultinon Essential G2 LED pærer

Tilbud

Philips Ultinon Essential G2 LED pærer

Philips Ultinon Essential G2 LED pærer

Philips Ultinon Essential G2 LED pærer

999,00 DKK 699,30 DKK

På lager

999,00 DKK 699,30 DKK

Skil dig ud fra mængden

Den helt nye Philips Ultinon Essential G2 LED pærer giver dig mest for pengene. Den leveres i et kompakt alt-i-et-design med kraftig lysstyrke, elegant udseende, dobbelt varmeafledning og med understøttelse af 12 V og 24 V

EAN: 11362UE2X2 Varenummer (SKU): 20186 Kategorier: , ,
Ryd

Beskrivelse

Philips Ultinon Essential G2 LED pærer

 

 

Nyd en stilfuld oplevelse med hvidt lys

Nyd en stilfuld oplevelse med hvidt lys

Hvis du vil have den moderne, avancerede stil, kan du tilpasse din bil med Philips Ultinon Essential LED-lyskilder til forlygter. Med en farvetemperatur på op til 6.500 Kelvin projicerer disse pærer et moderne hvidt lys, så du altid kan skille dig ud fra mængden med en elegant lysstråle.

Fremragende køling via effektiv varmeafledning

Fremragende køling via effektiv varmeafledning

Optimal ydeevne med overlegen holdbarhed placerer Philips Ultinon Essential LED-lyskilder til forlygter i forreste række inden for LED-teknologi. Takket være den dobbelte varmeafledningsmekanisme – indbygget blæser og en aluminiumskøleplade med anodiseret belægning – fordeler disse LED-lyskilder til forlygter varmen mere effektivt. De kan præstere ved deres højeste lysstyrkeniveau i længere tid.

Kompakt alt-i-et design til plug-and-play

Kompakt alt-i-et design til plug-and-play

Philips Ultinon Essential LED anvender et helt nyt pæredesign, der integrerer førerboksens elektronik i kabinettet, så der er mere plads til lyskilden i forlygten og dermed mulighed for nem montering. Nyd plug-and-play-oplevelsen: Designet i ét stykke gør det nemt at tage centerringen ud fra toppen uden at skrue den af. Philips Ultinon Essential LED med det kompakte design passer til en lang række bilmodeller og kan nemt installeres af specialmekanikere.

EAN: 11362UE2X2

Yderligere information

VÆLG FATNING

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Må led bruges på offentlig vej? Svare er enkelt og nemt, et stort JA.

Vi gør opmærksom på at LED er lovligt, så længe dit lygtehus er godkendt til LED. 

Her vil vi kort prøve at gennemgå regler for pærer og lygter på bilen. Hvad er lovpligtigt på bilen: På biler skal der være monteret følgende lovpligtige lygter. Foran: Positionslys: To positionslys der lyser med en hvid eller gullig farve. Positionslys skal kunne ses fra 300 meters afstand Nærlys: To nærlys lamper  der lyser med hvid eller gullig farve. Typiske pærer som nærlys er H4 / H7 pærer eller sågar Xenon gasudladningspærer. Nærlys skal kunne oplyse vejen mindst 30 meter frem og have et fald på 1%, som kan måles som 1 cm pr. meter. Fjernlys: To fjernlys med hvid eller gullig farve. (Fuldt lovlige i EU). Fjernlyset skal kunne oplyse vejen mindst 100 meter frem og der skal være monteret en blå kontrollampe i bilen der lyser når fjernlyset er tændt. Pærer til disse kontrollamper i instrumentbordet er typisk typer som disse. Blinklygter To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade. Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Tågelys (Ej lovpligtigt på bilens forende) Skal lyse med hvid eller gullig farve. Må ikke anvendes ”alene”, skal lyse sammen med almindeligt lys. De må IKKE bruges som kørelys eller som blot smart ”optik”. Må kun anvendes ved en sigtbarhed under 50 meter. Regler for baglygter på bilen: Baglygter: To baglygter der lyser med rød farve.
  • Skal kunne ses i en afstand af 300meter
Mindst to (højst tre) bremselygter
  • Skal lyse rødt og ca. 4-5 gange så stærkt som almindeligt baglys. Typisk er baglygtepæren på 5 watt og bremselyspæren på 21w.
  • Må kun kunne aktiveres sammen med bremsepedalen.
Hvis du har en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset for, så husk nu at tænde lyset manuelt hvis sigtbarheden er dårlig eller når mørket falder på! Biler typegodkendt efter 2016, skal i øvrigt være udstyret med en sensor, der tænder nærlys og baglys i lygtetændingstiden. Blinklygter: To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Typiske blinklys pærer er Philips 12814 eller 12821 Nummerpladelys: Et eller to nummerpladelys der tydeligt lyser nummerpladen op, så den kan se i en afstand af mindst 20 meter. Tågebaglys (Ej lovpligtigt!) 1 tågelygte – Skal lyse ligeså kraftigt som bremselys (Rødt lys)
  • Må kun bruges når sigtbarheden er dårlig, dvs. under ca. 50meter.
  • Må kun kunne tændes sammen med tændt positionslys/nærlys
Baklys: (Ej lovpligtigt!) Et eller to baklys lygter der lyser med hvidt lys
  • Må kun kunne aktiveres når bilen sættes i bakgear.
Regler for lygter på siden af bilen: Blinklygter: To blinklygter (én på hver side) der lyser med gult lys.
  • Skal kunne ses i kraftigt sollys
  • Skal blinke 1-2 gange i sekundet.
Er din bil længere end 6 meter skal der også være monteret sidemarkeringslygter på hver side af bilen. Generelt om lygter og pærer til bilen gælder følgende regler. Lygter:
  • Alle lygter monteret på bilen skal være ubeskadigede (hele), rene samt kunne lyse.
  • Herudover skal du sikre dig at lygter der lyser i ”par” skal afgive et ensartet lys. Dvs. det IKKE er lovligt at montere f.eks. En Color Vision pære i venstre forlygte i blåog en grøn i højre side. Vi anbefaler herfor også altid at skifte pærer parvis, så undgår du trælse bøder.
Du kan læse meget mere og regler for lygter og pærer på www.trafikstyrelsen.dk Og til jer med en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset, så husk nu lygtetændingstiden i Danmark der er fra Solnedgang til solopgang !.
Må led bruges på offentlig vej
Må led bruges på offentlig vej
Make Model Year
Lexus ES300 1992 - 1997
Lexus GS300 1997 - 1999
Lexus RX300 1999 - 2003

Sådan ser din kurv ud