Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

Xenon til LED pære (D1S D2S D3S D4S)

Tilbud

Xenon til LED pære (D1S D2S D3S D4S)

Xenon til LED (D1S D2S D3S D4S)

Xenon til LED pære (D1S D2S D3S D4S)

1.499,00 DKK 1.049,30 DKK

På lager

1.499,00 DKK 1.049,30 DKK

✅ Skift fra xenon til led kit.

✅ 100% plug-in play

✅ 5 års garanti

EAN: N/A Varenummer (SKU): 26027 Kategorier: ,
Ryd

Beskrivelse

Xenon til LED pære (D1S D2S D3S D4S)

Er du også træt af dit xenon lys? Skift til LED og få længere levetid, og ikke mindst kraftigere lys.

LED lys lyser oftest længere og breddere ud på kørebanen, altså du får en større lysvinkel.

ores LED kit er direkte plug-in play, det vil sige at du hverken skal tilføje eller fjerne nogen kabler, se evt videoen, der forklare vi hvordan det virker og hvordan det monteres.

Xenon til LED pære (D1S D2S D3S D4S) pærerne lyser med 8.000 Lumen, 6500 Kelvin, og 55 Watt, Det svare til +250 % mere end originale xenon.

Har du nogen spørgsmål, eller er i tvivl om noget, så giv os endelig et ring på: 52222937.

Xenon til LED pære (D1S D2S D3S D4S) er det eneste der virker.

Er du i tvivl om noget, så kan du altid skrive til os på vores Facebook side, vi er næsten altid online.

Bosted magazine

Fra xenon til LED-lys: SÅ let er det!

Book tid til montering af Led pærer

Du får et mere krystal klart lys ved at skifte fra xenon til LED

Xenon til LED (D1S D2S D3S D4S)

Pærer og lys

 • Halogenpærer som H4 og H7 virker ved, at halogen-gasarten lyser op, når der kommer strøm på pæren, der sidder i en spejlreflektor.

 

 • Xenonlys er opbygget med to dioder, som i et svejseapparat. Mellem dioderne er gasarten xenon. Lygterne virker ved højspænding på 20.000 volt, hvor der opstår en lysbue. Ved almindelige xenon-lygter er nærlyset xenonlys, mens fjernlyset klares af en halogenpære. Ved bixenon er det en xenonpære, som dækker både nær- og fjernlys. Det reguleres af en klap.

 

 • Full LED-lys er opbygget med flere rækker af dioder til henholdsvis nær- og fjernlys. Lysintensiteten er 6000 Kelvin, hvilket ifølge producenten svarer til dagslys. En lysdiode er en halvleder, som lyser, når der sendes spænding gennem den. Her er ingen løsdele, der kan gå i stykker. I forhold til xenonlys bruger dioderne langt mindre energi, og de giver et lys, som er mere behageligt, hvilket betyder, at medtrafikanter og føreren selv ikke oplever genskind fra eksempelvis skilte.

Yderligere information

VÆLG FATNING

, , , ,

Må led bruges på offentlig vej? Svare er enkelt og nemt, et stort JA.

Vi gør opmærksom på at LED er lovligt, så længe dit lygtehus er godkendt til LED. 

Her vil vi kort prøve at gennemgå regler for pærer og lygter på bilen. Hvad er lovpligtigt på bilen: På biler skal der være monteret følgende lovpligtige lygter. Foran: Positionslys: To positionslys der lyser med en hvid eller gullig farve. Positionslys skal kunne ses fra 300 meters afstand Nærlys: To nærlys lamper  der lyser med hvid eller gullig farve. Typiske pærer som nærlys er H4 / H7 pærer eller sågar Xenon gasudladningspærer. Nærlys skal kunne oplyse vejen mindst 30 meter frem og have et fald på 1%, som kan måles som 1 cm pr. meter. Fjernlys: To fjernlys med hvid eller gullig farve. (Fuldt lovlige i EU). Fjernlyset skal kunne oplyse vejen mindst 100 meter frem og der skal være monteret en blå kontrollampe i bilen der lyser når fjernlyset er tændt. Pærer til disse kontrollamper i instrumentbordet er typisk typer som disse. Blinklygter To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade. Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Tågelys (Ej lovpligtigt på bilens forende) Skal lyse med hvid eller gullig farve. Må ikke anvendes ”alene”, skal lyse sammen med almindeligt lys. De må IKKE bruges som kørelys eller som blot smart ”optik”. Må kun anvendes ved en sigtbarhed under 50 meter. Regler for baglygter på bilen: Baglygter: To baglygter der lyser med rød farve.
 • Skal kunne ses i en afstand af 300meter
Mindst to (højst tre) bremselygter
 • Skal lyse rødt og ca. 4-5 gange så stærkt som almindeligt baglys. Typisk er baglygtepæren på 5 watt og bremselyspæren på 21w.
 • Må kun kunne aktiveres sammen med bremsepedalen.
Hvis du har en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset for, så husk nu at tænde lyset manuelt hvis sigtbarheden er dårlig eller når mørket falder på! Biler typegodkendt efter 2016, skal i øvrigt være udstyret med en sensor, der tænder nærlys og baglys i lygtetændingstiden. Blinklygter: To blinklygter med gult lys. Selve lygten eller pæren behøver dog ikke være gul, klik her for f.eks at se en Philips Silvervision pære der lyser gult men med Krom overflade Blinklygter skal blinke 1-2 gange per sekund og skal kunne ses i selv kraftigt sollys. Typiske blinklys pærer er Philips 12814 eller 12821 Nummerpladelys: Et eller to nummerpladelys der tydeligt lyser nummerpladen op, så den kan se i en afstand af mindst 20 meter. Tågebaglys (Ej lovpligtigt!) 1 tågelygte – Skal lyse ligeså kraftigt som bremselys (Rødt lys)
 • Må kun bruges når sigtbarheden er dårlig, dvs. under ca. 50meter.
 • Må kun kunne tændes sammen med tændt positionslys/nærlys
Baklys: (Ej lovpligtigt!) Et eller to baklys lygter der lyser med hvidt lys
 • Må kun kunne aktiveres når bilen sættes i bakgear.
Regler for lygter på siden af bilen: Blinklygter: To blinklygter (én på hver side) der lyser med gult lys.
 • Skal kunne ses i kraftigt sollys
 • Skal blinke 1-2 gange i sekundet.
Er din bil længere end 6 meter skal der også være monteret sidemarkeringslygter på hver side af bilen. Generelt om lygter og pærer til bilen gælder følgende regler. Lygter:
 • Alle lygter monteret på bilen skal være ubeskadigede (hele), rene samt kunne lyse.
 • Herudover skal du sikre dig at lygter der lyser i ”par” skal afgive et ensartet lys. Dvs. det IKKE er lovligt at montere f.eks. En Color Vision pære i venstre forlygte i blåog en grøn i højre side. Vi anbefaler herfor også altid at skifte pærer parvis, så undgår du trælse bøder.
Du kan læse meget mere og regler for lygter og pærer på www.trafikstyrelsen.dk Og til jer med en nyere bil hvor baglygterne ikke tænder sammen med kørelyset, så husk nu lygtetændingstiden i Danmark der er fra Solnedgang til solopgang !.
Må led bruges på offentlig vej
Må led bruges på offentlig vej
Sådan ser din kurv ud