Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Erhverv

Nu kan du også blive erhvervskunde hos ledtilbilen.com.

Har du et firma eller er du i et firma, hvor biler, varevogne eller lastbiler trænger til et ansigtsløft i form af nye LED-lygter, kan du med fordel kontakte ledtilbilen.com/erhverv

 

Køretøjerne er firmaets ansigt udadtil og det er vigtigt at repræsentere firmaet på bedste vis.

Som firma får i følgende fordele hos ledtilbilen.com/erhverv:

  1. Der vil være 30 dages kredit
  2. Ved min. 2 biler får I 20% rabat – over 5 biler får I 30%
  3. Vi monterer personligt på firmaadressen eller vi leverer bilen tilbage med nye lygter efter 2 timer – (dog max 50 km fra værkstedet)

 

Derudover vil I blive tildelt eget B2B-login, så I kan se jeres egne i forvejen favorable priser og I vil få information om tilbud og tiltag før alle andre.

 

Vi lægger os hver dag i selen for at yde en exceptionel god service og som erhvervskunde, vil vi forkæle dig lidt ekstra.

 

For at gøre det nemt for jer at udvælge de rigtige pærer, kan I gå ind i vores ”Pæreguide”, hvor I finder den respektive bilmodel. Ud fra den kan I se, hvilke pæretyper, der passer til det pågældende køretøj. Derefter kan I gå til shoppen og vælge ud fra det store, up-to-date udvalg.

 

Først vil lygterne/pærerne blive monteret, dernæst vil de blive korrekt justeret af vores professionelle mekanikere og slutteligt vil vi sørge for, at bilen er ren og skinnende ved overlevering.

 

I vil altid kunne komme forbi værkstedet, hvis noget mod forventning ikke er som det skal være og vi vil udbedre problemet straks. I vil altid kunne henvende jer for råd og vejledning.

 

Vi har altid det sidste nye inden for LED-lygter, hvad enten du vil have nyeste design, flow-blinklys eller nye funktioner indenfor intelligente lygter, der fx kan blænde op og ned automatisk ved hjælp af sensorer.

 

Ledtilbilen.com har:

Danmarks bedste og største udvalg

Danmarks bedste service

Danmarks bedste priser

 

Du kan eventuelt gå ind under kategorien ”Tilfredse kunder” og se deres kommentarer eller på Trustpilot og se anmeldelserne.

 

Vi er så klar til at servicere jeres firma, så I føler jer i trygge og professionelle hænder.

 

Med venlig hilsen

Erhvervsteamet – ledtilbilen.com