Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

GØR SOM NICOLAJ – BRUG KARANTÆNEN FORNUFTIGT

Back to Blog

GØR SOM NICOLAJ – BRUG KARANTÆNEN FORNUFTIGT

Nicolaj var i sidste uge inde på ledtilbilen.com og bestille vores PRO 360 grader LED-pærer til sin egen og konens bil. Disse pærer har den fantastiske funktion, at de lyser hele vejen rundt – altså 360 grader som det fremgår af navnet. Dette bevirker, at hele lygten bliver udnyttet til fulde. De kan bruges til både nærlys og fjernlys. Nicolaj hentede selv pærerne på vores lager, hvorefter han monterede dem selv. Det tog kun ca. 15 min. pr. bil.

 

Herunder kan du se det fede look på de to biler, som du også let kan få. Har du ikke lyst eller evner til at montere selv, kan du få dem monteret på vores værksted i Hillerød. Klik her for at booke tid

Herunder kan du se det fede look på de to biler, som du også let kan få. Har du ikke lyst eller evner til at montere selv, kan du få dem monteret på vores værksted i Hillerød.

 

Billeder her evt.

91646007 143730993746915 2413130428979347456 n
91626280 526456848284004 535931396493934592 n
91607957 525615418358962 4274737222646759424 n

Her kan du se vores 360 graders Pro pærer i funktion

360 graders pro
1 of 1

360° Professionel LED pærer

360 H7 2

360° Professionel LED pærer

649,00 DKK

In stock
0 out of 5

649,00 DKK

A+++

Professionel beslysning hele vejen rundt, til kunden som ønsker et produkt i topklassen.

SKU: N/A Categories: , Tag:
 • H1
 • H7
 • H8
 • H9
Clear

 

certificering banner

Description

Med disse 360° Professionel LED pærer er du sikret en rigtig god belysning på din bil.

Pæren er udstyret med en LED chip, som giver et ekstremt  godt lys.

Chippen producerer et højt lumenoutput, som lyser kraftigt op om natten.

Du vil med denne type pære opnå en fantastisk synlighed og et klart hvidt lys, som er meget renere end det grå/gule lys som en halogenpære lyser med.

Pæren er udstyret med en ekstern driver, som regulerer en højhastighedsventilator – denne sikrer at pæren under brug bliver kølet ned.

Pæren er vandtæt og har en ekstremt lang levetid.

Når du bestiller dette produkt, får du et kit med 2 styk LED pærer og tilhørende stik/ledningsnet til at udskifte de originale lyskilder.

Nogle biler har pærekontrol, hvorfor vi ligeledes gør det muligt at tilkøbe Canbus kits, så man undgår at bilen registrerer fejl.

 

Lumen: 6000LM

LED effekt: 40W

Spænding: DC9V-32V

Lyskilde: Cree LED chips

Farvetemperatur: 6000K

Arbejdstemperatur: -40 til 80 grader

Levetid: Minimum 30.000 timer

 

Brand

Novsight

20190222024745 648

You may also like…

Her er hvad Nicolaj gjorde (i punktform) – det er meget enkelt.

 

 1. Gå ind på ledtilbilen.com
 2. Klik på Pæreguide
 3. Indtast dit bilmærke og model
 4. Nu ser du, hvilke pærer du skal bestille til netop din bil
 5. Hent selv pærerne eller få dem leveret
 6. Monter selv pærerne eller
 7. Få monteret på vores værksted i Hillerød – klik på book montering
 8. GØR SOM NICOLAJ

En anden af vores nye højteknologiske pæreløsninger er LED flow, som du for eksempel ser på de nyere AUDI´er, BMW´er og Mercedes´er. Her laver blinklyset et glidende flow ud mod siderne. Superfedt look!

Hvad er LED?

Betegnelsen LED står for Light Emitting Diode og henviser til en elektrisk diode, der omsætter energi til lys. LED-pærer er marginalt dyrere end den traditionelle glødepære, men der følger flere fordele, hvorfor det godt kan betale sig at udskifte sine glødepærer til LED.

Spar på energien og på økonomien! GØR SOM NICOLAJ

En LED-pære bruger meget mindre energi end en glødepære, fordi teknologien er en helt anden, og de derved er langt mere effektive. Det helt særlige ved en LED-pære er, at den ikke afgiver nær så meget varme, som en glødepære gør. En glødepære bruger nemlig op mod hele 90 % af energien på overskudsvarme, mens kun de sidste 10 % bruges til at lave lys.

Dette betyder også, at LED-pærer kan placeres overalt, uden at du skal være nervøs for, at de bliver brandvarme – ligesom glødepærer – og derved øger brandfaren.

Med en LED-pære gør du altså miljøet en tjeneste, fordi den bruger markant mindre energi end en glødepære. Dette vil også kunne mærkes tydeligt i din pengepung, fordi dit elforbrug vil nedsættes væsentligt, hvis du vælger at udskifte bilens glødepærer med LED-pærer.

Ovenstående er dog ikke de eneste fordele, der følger ved anvendelsen af LED-pærer. Først og fremmest er LED-pærer nærmest vedligeholdelsesfrie, og de har en lang levetid på op til 50.000 timer, så de nærmest aldrig skal udskiftes. Så selvom prisen umiddelbart er højere end på en glødepære, kan det i den grad betale sig i længden.

Derudover er LED-pærer yderst robuste, fordi de ikke indeholder bevægelige eller følsomme dele, som let bliver beskadiget. Desuden kan LED tåle kulde, hvilket gør dem anvendelige både inde og ude.

Selvom energiniveauet er markant lavere ved LED, er lysstyrken stadig den samme. Faktisk vurderes lyset fra en LED-pære til at være bedre og mere stabilt end lys fra en glødepære.

Endnu en fordel ved brugen af disse pærer er, at de ikke udgiver infrarød eller ultraviolet stråling i LED-lyset. Det er altså på ingen måde farligt for dig og dit helbred. Derudover indeholder LED ikke kviksølv, hvilket kan være utrolig farligt at komme i kontakt med. GØR SOM NICOLAJ

Det er ikke uden grund, at LED betegnes som fremtidens lyskilde. Som du lige har læst, følger der rigtig mange fordele med ved at anvende LED-pærer. Det er næsten for godt til at være sandt.

Ledtilbilen.com er eneforhandler af Novsight-produkterne i Europa og har derfor et imponerende stort udvalg af kvalitetspærer og tilbehør.

 

Ledtilbilen.com er e-mærket, hvilket garanterer dig en sikker og tryg nethandel.

 

God og professionel service er det vi gerne vil måles på, da vores succeskriterie er, at du som kunde er tilfreds og har lyst til at kigge forbi igen og anbefale til andre.

 

Der er ingen barrierer for at komme i gang. Følg den ovenstående vejledning og bliv flot og frækt kørende her til sommer.

 

BILEN SER BEDRE UD – DU SER BEDRE UD – DU HAR BEDRE UDSYN

Share this post

Back to Blog