Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Ledtilbilen.com administereres af:

Novsight.dk

Enkeltmandsvirksomhed

CVR-nr.: 41516526

Gl. Frederiksborgvej 14

3400 Hillerød

Mailadresse:  info@ledtilbilen.com

Telefonnummer: (45) 42 44 74 84

Du finder her på siden en oversigt over vores betingelser, retur og reklamations oplysninger. Har du spørgsmål som ikke bliver besvaret her, er du altid meget velkommen til at kontakte os via vores Kontakt side

Bestilling:
Der kan kun bestilles varer via Ledtilbilen.com webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

Betaling:
Hos Ledtilbilen.com kan du betale med Mastercard, Visakort, Dankort, vi trækker først pengene når varerne er afsendt fra vores lager. Ledtilbilen.com pålægger ingen kortgebyr på dit køb.
Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger.

Levering & fragt:
Alle varer på Ledtilbilen.com fremsendes med GLS medmindre andet fremgår af tilbuddets detaljer. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du kan derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 13.00. Leveringstiden er 1-3 dage, hvis varerne er på lager.

Hos Ledtilbilen.com har vi følgene leveringsmetoder:

    • *Pakkerne uden omdeling bliver altid sendt til pakkeshops hvor du selv afhenter pakken, du bestemmer selv afhentnings sted.
    • *Pakkerne med omdeling bliver sendt til leveringsadressen som du indtaster ved bestilling info.

Fragtprisen ved køb under 499kr er 49kr.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb, men ikke på ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser (f.eks. montering).

Er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på (indsæt tlf. eller mail).

Hos Ledtilbilen.com har man altid to års fuld reklamationsret på varekøb. Det

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Altid kontakt os på mail inden du sender retur.

Reklamationer skal fremsendes til:

Adresse

Værksted / returpakker

Gl. Frederiksborgvej 14

3400 Hillerød

Mail: info@ledtilbilen.com

Tlf nr: 52222937

CVR-nr.: 41516526

Mærk forsendelsen med “Reklamation” samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Det er vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.

Såfremt at reklamationen accepteres, vil ledtilbilen.com betale returgebyret, så kunden ikke har omkostninger vedr. reklamationen.

Fortrydelsesret:
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til os enten på mail (Info@ledtilbilen.com) ellers også ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Kunden betaler selv for returfragten.

Særligt for montering
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi har indgået en aftale om en monteringen.

Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.

Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Fortrydelse af en del af varekøbet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Særligt for montering
Har du givet dit samtykke  til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.

Prisen for montering er 299kr pr. påbegyndt time.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse:

Værksted / returpakker
Gl. Frederiksborgvej 14
3400 Hillerød
Mail: info@ledtilbilen.com
Tlf nr: 52222937

CVR-nr.: 41516526

Mærk forsendelsen med “Retur”
Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling.
Husk at sende pakken forsvarligt, vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med GLS. Henvend dig til dit nærmeste postkontor.

Ansvarsbegrænsning:
Levering finder kun sted i Danmark.  Vi er kun ansvarlige så længe det følger af dansk ret.

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Novsight.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige er Novsight.dk. Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ledtilbilen.com.

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på mail: Info@ledtilbilen.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.naevneneshus.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

  • Forbrugerklagenævnet
  • Center for Klageløsning
  • Nævnenes Hus
  • Toldboden 2
  • 8800 Viborg

 

via  .Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Ledtilbilen.com

Gl. Frederiksborgvej 14

3400 Hillerød

CVR-nr.: 41516526

info@ledtilbilen.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07-08-2020