Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Tøv ikke med at vælge intelligente LED-lygter fra LEDTILBILEN.COM

Back to Blog
TØV IKKE MED AT VÆLGE INTELLIGENTE LED-LYGTER FRA LEDTILBILEN.COM . HALOGEN ER "SO LAST SEASON"!

Tøv ikke med at vælge intelligente LED-lygter fra LEDTILBILEN.COM

72 / 100

LED-Lygter

Vi oplever ofte usikkerhed, når vi kører gennem tyk tåge eller i mørke. For nogle er frygt endnu mere udtalt, og de efterlader bare deres biler derhjemme. Frygten for at kollidere med et modkørende køretøj, fordi en chauffør på den anden side af vejen kører med langt lys og blænder dem er for stor. I en ren reflekshandling spærrer føreren enten øjnene op eller vender dem væk fra vejen.

 

Dette korte øjeblik af uopmærksomhed kan have katastrofale følger. Det var tid for nogen at løse dette problem. Med LED-lygternes støtte er det lykkedes at bringe lys i mørket – og det har i processen givet fremtidens intelligente forlygter.

 

Et eksempel på LED-lygter er “deamon eye” med et look, der udløser enhver følelse fra fascination til respekt – de mennesker, der udviklede dem, fik det gjort helt rigtigt. Design, udstyr, kvalitet og innovation – alt sammen perfekt. LEDtilbilen.com´s pærer/lygter imponerer i enhver henseende. Forlygterne lyser langt, høj præcision, krystalklar stråle. Alt foran dig, omkring dig og bag dig er oplyst. Det eneste specielleer, at du ikke synes at lægge mærke til denne lysstråle selv. Er dette bevidst?

blog billede

Led-lygter er vejen frem.

Ja absolut. Den innovative udvikling, du kan få installeret hos LEDtilbilen.com er LED forlygter. Dette er de LED-forlygter, der skal bruges i en bil. De giver optimal vejbelysning og blændingsfrit fuld strålelys. Men hvordan opnås denne sikkerhed? Hvorfor blænder du ikke modkørende trafikanter? Hvordan er forlygten i stand til at fjerne visse objekter? Hvordan ved lygterne, hvad de skal gøre?

 

Det hele kommer fra en lille kontrolenhed, et kamera og talrige individuelle lysemitterende dioder. Et signal sendes til kontrolenheden, når kameraet f.eks. registrerer modkørende trafik. Enheden styrer de forskellige individuelle dioder i forlygten og tænder eller slukker dem, afhængigt af situationen. Nogle gange dæmpes lysstyrken på dioderne, hvilket hjælper med at forhindre, at andre trafikanter blændes. For chaufføren er resultatet bemærkelsesværdigt: Det ser ud til, at forlygterne hele tiden er i fuld lys. Den eneste forskel er, at genstande, der skal beskyttes mod blænding, er udslettet. Og dette fungerer med forbløffende præcision – konturen af ​​et hvilket som helst detekteret køretøj “klippes ud” af forlygteområdet inden for en centimeter.

 

At møde udfordringerne

Mere end noget andet er LED-ingeniører ivrige efter at se deres banebrydende arbejde ændre ting, sætte nye standarder og vise, hvad du kan gøre, hvis du virkelig vil. De har stillet sig selv til opgave at forbedre førerens visuelle rækkevidde uden at gå på kompromis med andre trafikanter. Ingen let opgave, da det ikke altid er muligt at forene disse to discipliner som sådan. LED-ingeniører er vant til at udtænke teknikker og lede efter usædvanlige måder og midler. Især hvor andre allerede er tør for ideer. For dem betyder udvikling at skabe ideer i deres hoveder, lade dem vokse og modne og derefter bruge dem til at udarbejde koncepter, der er mindst lige så geniale som LED-forlygten.

 

Den seneste revolution. Kun godt, hvis det også kan bruges til praktisk brug.

Som vi ved, er der en verden til ​​forskel mellem teori og praksis. Ikke kun inden for bilindustrien. For at bevise, at praksis leverer, hvad teori lover, og at LED-lygter lever op til kravene fra udviklerne, var der intet andet alternativ end at afprøve dem i et testkøretøj. Og så arbejdede LED-teamet med at integrere opfindelsen i “kabinettet”, forlygten. LED-ingeniørerne var ansvarlige for udviklingen af ​​tavlerne, kontrolmodulerne, men også for selve definitionen af ​​LED-lygter. El-modulerne blev også integreret i køretøjet og afkølet. De havde også en hånd med i softwareudviklingen. På denne måde udviklede kundens produktspecifikationer trin for trin til en fuld, seriel integreret standardløsning.

Den sidste test var en komplet succes: lysfrekvensændringerne, justering af de individuelle lysdioder, dæmpning – hvilket føreren ikke engang bemærkede. Pointen var ikke at lade processen i forlygten distrahere føreren. Han kan blot nyde en perfekt belyst vejbane og koncentrere sig fuldt ud om sin kørsel. Missionen er fuldført! Perfekt med LED-Lygter!

Alle er glade. Og nogle af os vil beundre denne teknologi i ganske lang tid fremover. Systemet er dog endnu ikke fuldt ud perfektioneret, det har stadig sine udfordringer. Fx skal bilen være i stand til at registrere dens omgivelser og andre trafikanter ved hjælp af et kamera. Men hvad sker der, hvis en af ​​forlygterne i en modkørende bil er defekt? Vil bilen så “genkendes” som en motorcykel i stedet? Vil den da ikke registrere lysfordelingen omkring bilen ordentligt? Der er allerede en potentiel løsning på dette problem, men det er stadig i sin udvikling.

Med henblik herpå har LED-teamet allerede oprettet et yderligere testkøretøj, som i stedet for LED-lygter har avanceret laserteknologi. Systemet behøver ikke længere at stole på et kamera til kommunikation, da det erstattes af køretøjets direkte kommunikation med dets omgivelser. Objekter på vejen vil “tale” med hinanden. Et eksempel på dette kan være at reducere styrken i forlygterne ved et trafiklys, når chaufføren venter på, at der bliver grønt. Eller baglygterne kunne dæmpes, så føreren af ​​bilen bagpå ikke forstyrres af unødvendigt lys.

 

Fordelene ved laserlys / LED-lygter er indlysende: de sparer energi og gør det muligt at justere forlygterne mere effektivt. Hvorvidt LED-varianten vil sejre, eller om OLED vil have sit gennembrud, er endnu svært at se. Der er dog nogle ting, der er sikre: LED-ingeniørerne vil fortsat være involveret i den seneste udvikling. Og de vil fortsætte med at smøge ærmerne og deltage i udviklingen af praktiske, fremtidige lygte-løsninger.

 

Med alle disse relevante informationer, kan der ikke være tvivl om, hvad du skal gøre.

 

SKYND DIG AT KIGGE PÅ ALT HVAD LEDTILBILEN.COM HAR AT TILBYDE OG FÅ DE BEDSTE EGENSKABER OG DET FEDESTE LOOK! LED LYGTER ER DET NYE.

Del denne artikel

Back to Blog
[]