Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Kabinelys/nummerpladelys

Filter
  • Lumen: 90
  • Kelvin: 6.500
   ,

   T10 Led pære med Philips chip.

   Philips chip
   Med canbus

   119,00 DKK
    • ,

     T15 W16W

     Ekstrem lys

     Med canbus

     119,00 DKK
     • Lumen: 80
     • Kelvin: 6000
      ,

      T10 LED PÆRE

      4 stk i en pakke

      99,00 DKK 49,00 DKK

     Hvad er nummerpladelys/kabinelys og hvad skal det bruges til?

     Nummerpladelys – et eller to nummerpladelys, der tydeligt lyser nummerpladen op, så den kan ses i en afstand af mindst 20 meter. Til nummerpladelys anbefaler vi de nye smarte LED pærer fra LEDtilbilen.com.

     De fleste køretøjer skal have en nummerplade både foran og bagpå, herunder biler, mens andre køretøjer kun skal have én nummerplade, herunder motorcykler og påhængskøretøjer, som kun skal have en nummerplade bagpå, hvor indregistrerede traktorer skal have en nummerplade foran.

     Kabinelys – instrumentbrættet skal naturligvis indeholde diverse målere og advarselslamper osv. Derudover kan du med fordel benytte kraftige LED produkter til indendørs belysning og styling til din bil, varebil eller lastbil. Dioder er nemme at gemme væk, og til at lyse på bestemte områder, mens dioderør er nemme at montere, og giver et bredt og kraftigt lys. Alle produkter fås i adskillige farver.

     Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre med kabinelys. De kan føres i gulvpaneler, bagrude med meget mere. De eneste regler der er for kabine lys er, at det ikke må genere dine medtrafikanter.

     Dog må man ikke have blåt lys, som kan ses udefra, da man her kan blive forvekslet med et udrykningskøretøj.

     []