Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

KÆMPE NYHED HOS LEDTILBILEN.COM

Back to Blog

KÆMPE NYHED HOS LEDTILBILEN.COM

76 / 100

Kæmpe Nyhed – Hos LEDTILBILEN.COM

Du kan nu få pærer der lyser med 16.000 lumen, hvilket giver et ekstra godt udsyn og look.

Hidtil var 10.000 lumen det bedste lys, men nu kan du hos ledtilbilen.com få 16.000 lumen, hvilket vil give dig et exceptionelt godt udsyn i mørkekørsel.

Pærens lyskraft har stor betydning for, hvor godt dine lygter lyser. Derfor er det vigtigt at have styr på, hvad forskellen er på watt, lumen og kelvin.

Ligesom med så mange andre ting du køber, er du nødt til at vide nogle basale ting om lyskilden. Tidligere brugte man watt, som angiver lyskildens energiforbrug, til at opnå en bestemt mængde lys. Man gik ud fra, at en lyskilde med et bestemt energiforbrug nødvendigvis også ville give den samme mængde lys. Selvom det nogle gange kunne være tilfældet, holdte det ikke altid. Derfor gik man med de nye LED-pærer over til udtrykket, lumen. Men hvad er så lumen? Jo, lumen er mængden af lys der udsendes, altså præcis det man ville opnå med watt. Derfor er det vigtigt at vide hvad lumen svarer til i forhold til watt, når du skifter fra halogenpærer til LED-pærer. Se i tabellen herunder, hvordan man omregner watt til lumen:

 

https://www.autocarindia.com/auto-features/lighting-the-way-headlight-tech-explained-404826

Kelvin

Lys er ikke bare lys, men kan være meget forskellig. Det man vil betegne som almindeligt hvidt lys, er ikke nødvendigvis 100% hvidt, men kan have enten et koldt eller varmt skær. Kelvin tallet(K) er derfor hvilken temperatur lyset har.

Beskrivelse af disse fantastiske LED-pærer:

Fatningen til disse pærer er en H7´er

CREE XHP50 LED chips med 3 gange større lysklarhed

Watt: 60W pr. sæt

Lumen: 16.000LM pr. sæt

Farve/temperatur:

6500K (Kelvin) Cool White

Volt: DC 9V-32V

Kan klare temperaturer fra -40 – +80 grader

Afkøling: Udluftningsaftræk + indbygget ventilator tovejsventilation/ventilator 10.000 Omdr./min.

Intelligent overophedningsbeskyttelse

Specialfremstillede ledninger med extra styrke og holdbarhed

Materiale: Fly-aluminium

Høj grad af vandtæthed og støvtæthed

Levetid: Minimum 30.000 timer

Garanti: 2 år

Let installation: Plug and play

HB3 LED-Pærer kæmpe nyhed h7 led pærer

Jo før, des bedre – Kæmpe nyhed!

Skynd dig at tjekke vores store, opdaterede udvalg af kvalitetspærer og tilbehør. Vi er klar med produkterne der kan få din bil, motorcykel m.m. til at imponere i trafikken – både hvad gælder udsyn og look.

 

Du kan hurtigt finde de rigtige pærer til netop din biltype ved at gå klikke på vores pære-guide. Tast dit bilmærke og model, så får du straks at vide, hvilke pærer du skal bestille. Du kan så vælge selv at montere dem eller du kan få dem monteret på et af LEDtilbilen.com´s værksteder. Vælger du at montere selv, kan du benytte dig af vores monteringsguide. Vælger du at få LEDtilbilen.com til at montere dem kan du booke tid på “Book montering” her på hjemmesiden.

Du kan føle dig 100% tryg i din handel, da LEDtilbilen.com er certificeret med e-mærket, som garanterer en sikker handel på nettet.

Men tag ikke bare vores ord for det – klik på “Tilfredse kunder” og se deres kommentarer om vores høje serviceniveau. Vi sælger kun kvalitetsprodukter og vi giver kun professionel service for vi vil så gerne se dig igen på vores webshop.

Følg os på Facebook

Vel mødt på LEDtilbilen.com

Del denne artikel

Back to Blog
[]