Kontakt os

Sådan kontakter du os

Hvis du er i tvivl omkring vores produkter, eller har brug for råd og vejledning – så tøv endelig ikke! Vi står klar til at hjælpe.

Telefonnummer: +45 52222937( Man-fre: 10-18 )

Email: [email protected]

Adresse: Engvej 37, 3330 Gørløse

Åbningstider: mandag – fredag,  10:00 – 18:00


Vores principper siger mere om os, end man skulle tro

To principper vi bestræber os på at bibringe vores kunder, er enkelhed og tryghed. Vores hjemmeside er overskuelig, logisk og let forståelig. Det skal føles let og problemfrit at handle hos ledtilbilen.com og vi er der altid til at hjælpe og rådgive på chatten eller på telefonen.

Da vi også ønsker, at kunderne skal føle sig 100% trygge er vi blevet e-mærket-certificerede, hvilket betyder, at din nethandel er helt risikofri. Læs eventuelt om e-mærket på:  https://www.emaerket.dk/

 

Værksted & kontakt

Det er op til dig selv, om du selv vil montere LED-pærerne eller du vil få dem monteret på vores professionelle værksteder. Vi har et værksted i Hillerød og er i gang med at få etableret værksteder i Jylland og på Fyn, for bedre at kunne servicere alle vores kunder i deres nærområde.

Kontakt os gerne på Facebook, på telefon 52222937 eller besøg os på Engvej 37, 3300 Gørløse.
– Vi tilbyder også at kunne komme ud til vores kunder, alt efter aftale.

Om os og Sociale Medier (SoMe)

Du har nok hørt om os, da vi er meget aktive på de sociale medier, hvor du kan følge med i nyheder, events og tiltag på Facebook og InstaGram:
Vi ønsker altid at optimere vores produkter og service, så hvis du har spørgsmål, ønsker og/eller idéer, er vi meget modtagelige for feedback. Derudover bliver vi ekstra glade, hvis du vil sende billeder af dig og din bil med nye, flotte LED-lygter.

 

Erhverv

Har du et firma, kan vi også tilbyde en særlig erhvervsordning med en række gode fordele. Læs mere om det ved at klikke på erhverv.

Vi er klar med de bedste Danmarks bedste udvalg, Danmarks bedste service, Danmarks bedste priser og Danmarks bedste montering, så tøv ikke med at komme i gang med at få en bedre og flottere bil.