Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Kunde sparede 42.000 kr – Hos os!

Back to Blog
kunde sparede 42000 det rigtige valg led pærer montering til bilen

Kunde sparede 42.000 kr – Hos os!

74 / 100

Kunde sparede 42.000 kr. ved at få monteret pærer hos os

Her kommer lige en case om en kunde hos ledtilbilen.com

 

En kunde har bestilt pærer til nærlys, fjernlys, positionslys og tågelygter til sin AUDI A3. Han vil gerne have sin bil opgraderet med det fedeste LED-lys, så han er helt klar til sommer og til de beundrende blikke dette look naturligt medfører. 

kunde sparede penge 42000 det rigtige valg led pærer montering til bilen

Det er en kompliceret sag, men hos ledtilbilen.com professionelle værksted er selvfølgelig klar til at håndtere alle opgaver – store som små. Denne montering krævede, at hele fronten skulle skilles ad, det vil sige, at kofangeren måtte afmonteres for at komme ind til pærerne. Opgaven tog seks timer og blev en stor succes. Kunden var overrasket over den imponerende lysstyrke og selvfølgelig ikke mindst udseendet. Han havde været forbi sin lokale AUDI-forhandler, som forlangte kr. 45.000 for en LED-pakke. Det lyder måske lidt utroligt, men hos ledtilbilen.com kunne han med samme fede lys og look nøjes med kr. 2.400. 

 

Hos os kommer du glad ind og endnu gladere ud. God og professionel service er i vores DNA og der er ikke nogen opgaver vi ikke kan løse til kundens tilfredshed. Du vil blive rådgivet og vejledt og skulle du efterfølgende have spørgsmål, vil vi altid stå til din rådighed og der er ingen dumme spørgsmål. Du kan booke tid til montering her på siden eller du kan ringe på tlf.nr. 52222937 for en aftale.

 

Hvad enten du har en bil, varevogn, motorcykel, lastbil eller bus, så har vi de helt rigtige tidssvarende LED-pærer og du kan enten montere selv eller du kan kigge forbi vores kompetente mekanikers værksted. 

Så hvis du vil være med på den nyeste LED-lygteteknologi og det fedeste look, så er vi klar til at hjælpe dig.

 

Hvem, hvad, hvor?

Men hvordan finder jeg ud af, hvilke pærer jeg skal bestille?

 

Du klikker på ”Pæreguide” – du finder din bilmodel og ud for den står der, hvilke pærer du skal bruge. SÅ LET ER DET FAKTISK. Så er det op til dig, hvilke udgaver af modellerne du ønsker og her er vi selvfølgelig klar til at vejlede dig. Vi kan forklare dig om intelligente LED-lygter, der selv blænder op og ned ved hjælp af sensorer og de seje blinklys med flow-effekt. Se en video med dem her på siden.

 

Vi kan montere LED-lys på 99% af alle køretøjer, så hold dig endelig ikke tilbage. Det er nemt, overskueligt og til yderst rimelige priser. Du får de mest tekniske, flotteste, mest effektive og miljørigtige pærer, der ovenikøbet holder i mange år, så de er også økonomiske.

 

Der er så mange fordele ved disse produkter, og vores kunde sparede så mange penge, at det ville være uhensigtsmæssigt at tøve. Skynd dig at komme i pole position med de fedeste LED-lygter på markedet.

 

DANMARKS BEDSTE OG STØRSTE UDVALG

DANMARKS BEDSTE SERVICE

DANMARKS BEDSTE PRISER

 

Del denne artikel

Back to Blog
[]