Vores værdier og kundeservice – Ledtilbilen på Trustpilot

Tilbage til Blogoversigt
ledtilbilen paa trustpilot led

Vores værdier og kundeservice – Ledtilbilen på Trustpilot

Kundeservice hos Ledtilbilen & Trustpilot

God kundeservice er i vores ånd hos Ledtilbilen. Glade kunder er det, som får os til at stå op hver evig eneste dag, og fortsætte med at sælge kvalitets LED-pærer til biler. Vi vil faktisk gå så langt og sige, at det kun er en sublim service, der er god nok for vores kunder. Det er også derfor, at vores anmeldelser på Trustpilot betyder så meget for os. Vi læser nemlig hver eneste anmeldelse glæde, så vi konstant kan sikre, at kun den bedste service bliver ydet. Og det synes vi faktisk også vores Trustpilot karakter afspejler – og den er vi utrolig stolte af. For vi er faktisk rangeret som den bedste inden for salg af LED-pærer til biler på Trustpilot. Derfor kan du trygt handle hos os, når du har brug for LED-pærer online.

Trustpilot: Anmeldelser og top-karakter

Hos Ledtilbilen.com vil vi vores kunder det allerbedste – og det synes vi faktisk også at vores kundeanmeldelser på trustpilot afspejler. Vi scorer nemlig hele 4,7 på Trustpilot, hvilket har gjort os til den bedst bedømte bilreservedelssælger på hele Trustpilot. Vi tror på, at nøje udvælgelse og salg af højkvalitets LED-pærer kombineret med en stor viden, kompetence og erfaring med LED-belysning til biler, motorcykler og lastbiler er nøglen til glade kunder. Det er netop derfor, at det er vores kerneværdier hos ledtilbilen. Disse elementer kombineret med en sublim kundeservice, er det vi forsøger at yde til vores kunder hver eneste dag. Du kan derfor være helt sikker på, at når du køber LED til din bil hos os, så er det i den helt rigtige kvalitet.

Er du i tvivl om valget af LED-pære til din bil? Uanset om det er vedrørende typen af pærer og fatninger, monteringen af f.eks. LED som nærlys eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig. For det skal nemlig være trygt, nemt og sikkert at købe LED online. Uanset om det er til bil, motorcykel eller lastbil.

Kontakt vores kundeservice på mail: info@ledtilbilen.com eller telefon: +45 71747074.

Det siger kunderne om deres køb af LED-pærer hos os

Vi kan prale nok så meget, af den kundeservice som vi yder og er så stolte af. Men vi synes faktisk også at du bør høre det fra kunderne selv, efter deres køb af LED-belysning online hos os.

Her er et udpluk af vores nyeste anmeldelser på Trustpilot. Du kan selv læse dem på vores Trustpilot side lige her.

 

Anmeldelse af Jeremy d. 5. oktober 2021: Rigtig god service

”Rigtig god service. Kontaktede igennem Facebook og fik hurtigt svar. God rådgivning og kan klart anbefales 👍🏼”

 

Anmeldelse af Daniel d. 1. oktober 2021: Verdensklasse service

”Oplevede vanvittig god service og et håndværk udført til perfektion!

Fik skiftet interiør lygter i bilen og det ser vildt fedt ud!

Kan klart anbefales.”

 

Anmeldelse af Per d. 1. oktober 2021: Det er bare et super sted at handle

”Det er bare et super sted at handle. Kvalitetsprodukter til billige penge. Og så kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har fået en så god service. Super venlige og hjælpsomme. Jeg skrev indtil dem en lørdag aften, sørme og de ikke svarede indenfor 10 min.

Fedt sted at handle.”

 

Køb af LED-pærer online til bil, motorcykel og lastbil skal være nemt og enkelt

Vi håber at vores Trustpilot anmeldelser har kunnet overbevise dig om, hvor nemt og enkelt det er at få fingrene i højkvalitets LED-belysning hos ledtilbilen.com. Vi mener i hvert fald selv, at vi har gjort det så overskueligt som overhovedet muligt. Men skulle det være den situation, at du stadig ikke føler dig tryg ved at købe dit LED-lys til bilen online, eller at du er i tvivl om monteringen? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi os på værkstedet og butikken. Her står vi ligeledes klar til at yde dig den bedste service og rådgivning, så du trygt kan få LED til dit køretøj.

Du finder os på Enghavevej 3 Port 1, 3550 Slangerup mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00.

Har du tidligere handlet hos os? Så vil vi med glæde modtage din anmeldelse på vores Trustpilot side, og høre mere om din oplevelse i forbindelse med købet hos os.

 

Del dette indlæg

Tilbage til Blogoversigt