LED-lys til bil, motorcykel og lastbil

Tilbage til Blogoversigt
Photo 16 09 20 15 38 43 2

LED-lys til bil, motorcykel og lastbil

Skift til LED-lys på dit køretøj

Halogen- og glødepærer er efterhånden et overstået kapitel, når det handler om belysning til bil, motorcykel og lastbil – og det er med god grund. De er nemlig blevet afløst af de nye og kraftigere LED-pærer, men som samtidig bruger langt mindre strøm. Faktisk lyser LED pærer op mod 500% kraftigere samt har en langt længere brændetid og det er netop derfor, at de gamle pærer udskiftes, både indvendig og udvendig på biler og lastbiler. Det gavner nemlig både din sikkerhed, køreoplevelse og miljøet.

LED står for ”Light-emitting diode”, som på dansk egentlig blot betyder ”lysdiode”. Uden at det skal blive for nørdet, så er en LED pære faktisk bare en ensretterdiode og en transducer. LED belysning er kendetegnet ved det langt mere klare og skarpe lys, som skabes, frem for det gule og varme lys, som de gamle og traditionelle pærer afgiver. Udvendig LED belysning vil derfor øge din køreglæde, hvad end du søger LED til motorcykel, lastbil eller bil. Og er dit køretøj født uden LED-lys, så er det faktisk utrolig simpelt at opgradere til LED-pærer. Alle køretøjer, som er udstyret med halogenpærer fra fabrikken, er faktisk velegnet til også at kunne bruge LED. Det gør hele monteringen meget lettere. Er du f.eks. på udkig efter LED til dine forlygter? Så anbefaler vi vores Novsight N37 Evoloution LED-pærer, og oplev hvor stor en forskel LED gør for både dit nærlys og fjernlys. Faktisk har undersøgelser vist, at LED-pærer, som er korrekt indstillet, mindsker risikoen for uheld betragteligt. Der er efter vores vurdering kun fordele, ved at skifte de gamle halogenpærer ud med ny LED-belysning på din bil, lastbil eller motorcykel.

 

Indvendig LED til kabinen i din bil eller lastbil

Opgrader lyset i din kabine, hvad end det er i din bil eller lastbil. Med LED-belysning i kabinen, opnår du et langt bedre lys, men også en pære, som lever langt længere end en halogenpære. Samtidig skaber LED-belysningen også flere muligheder, for stylingen i din kabine. De fleste af vores kabine LED-pærer kan nemlig skifte farve og lysstyrke. På den måde kan du skabe lige præcis det rum, som du har lyst til, i kabinen på din bil eller lastbil – hvad end det skal lyse blåt i gulvet eller grønt i instrumentbrættet. Faktisk kan flere af vores LED-pærer til kabinen styres direkte fra din smartphone. Alternativt kan du skifte farve og lys med den medfølgende fjernbetjening. Leder du efter et godt kabinelys i LED, så anbefaler vi vores RGB kabinelys, som kan styres direkte fra en app.

 

Montering af LED-pærer på bil

Det er utrolig simpelt at skifte dine gamle halogenpærer ud, med nye og skarpere LED-pærer på din bil. Vi har udviklet et søgeværktøj på vores hjemmeside, så du let og enkelt kan finde lige præcis de LED pærer, som din bil skal bruge. Du finder værktøjet under ”Gør det selv”. Her indtaster du blot din bils mærke, model og årgang, og så fortæller siden dig straks, hvilke fatningstyper du skal bruge, hvad end det er nærlys, fjernlys, blinklys, stoplys, nummerpladelys eller noget helt andet. For vi kan nemlig tilbyde dig LED-belysning hele vejen rundt på din bil eller køretøj.

Føler du dig alligevel usikker i monteringen af LED på din bil, motorcykel eller lastbil, tilbyder vi også at montere de nye LED-pærer for dig. Vi har monteret LED både indvendigt og udvendigt i mange år, og har derfor erfaring med stort set alle køretøjer. Samtidig kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning, så du kan blive godt kørende på vejen med nyt og skarpt lys.

Du kan booke tid direkte på vores bookingside lige her. Alternativt er du altid velkommen til at ringe til os på +45 71747074, og så kan vi rådgive dig på forhånd.

 

Er det lovligt at eftermontere LED lys på biler?

I princippet ja, så er det lovligt at montere LED lys på din bil, som ellers er født med halogenpærer. Kravet er blot, at selve lygtehuset skal være godkendt til LED. Problematikken er så bare, at det er de færreste halogen-lygtehuse, der er godkendt til LED-pærer. Vi har skrevet en hel artikel om eftermontering af LED-pærer i bil, motorcykel og lastbil, som vi anbefaler dig at læse, hvis du vil blive klogere på reglerne om LED-belysning på køretøjer.

 • P100S PRO

  +420 i lysstykre
  2022 model
  Blænder ikke

  1.399,-
 • Ambient Kabinelys med usb 5M hvid

   

  Giver et lækkert dæmpet look. Tilsluttes til en usb udgang, eller direkte på 12v.

  299,-
 • Led forlygte til motorcykel

  Indbygget BI-LED

  Lovligt at køre med

  5 års garanti

  999,-
 • Philips Ultinon Pro5000 HL

  Tager klart hvidt lys op på et højere niveau
  Lumileds LED i topkvalitet har en dagslyslignende hvid stråle på 5800 Kelvin. Den oplyser alt klart og tydeligt uden at blænde…

  999,-

Del dette indlæg

Tilbage til Blogoversigt
Du har lige tilføjet dette produkt til indkøbskurven: