Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

LED-PÆRER – HVAD ELLERS???

Tilbage til Blog
LED-PÆRER - HVAD ELLERS???

LED-PÆRER – HVAD ELLERS???

84 / 100

LED-Pærer ?

LED-lygter – det er både det flotteste, bedste, mest økonomiske og mest klimavenlige.

Biler, el-biler, hybridbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler – vi har LED der passer til det hele.

LED-lygter har så mange fordele, at der ikke er tale om, hvorvidt du skal have dem, men hvornår du skal have dem.

Vi er godt i gang med foråret og går mod sommeren, hvor du rigtig skal ud at cruise og flashe din fede bil.

Lad os face det – halogen er ikke smart mere – det har det ikke været i noget tid.

Book i dag!

Skynd dig at få bestilt pærerne og book din montering, hvis du ikke selv vil montere.

Når det kommer til udvalg i LED-pærer, kan ingen matche LEDtilbilen.com. Vi er blevet spurgt mange gange, hvorfor LED-pærer fra NovSight er vores valg, når det kommer til eftermontering af LED-belysning til køretøjer. Deres lys er testet og gennemprøvet i årenes løb. Fra LED-forlygter til baglygter, bremselygter til nummerpladelys og kabinelys er du mere end dækket ind med NovSight-pærerne fra LEDtilbilen.com.

NovSight

NovSight-teamet er direkte involveret i deres LED-produkter i alle faser i deres udvikling for at sikre, at der ikke gåes på kompromis med kvalitet eller service samtidig med muligheden for at tilpasse vores design til specifikke kundebehov. De forsvarer også aktivt deres produkter og design mod imiteringer af lav kvalitet for at sikre integriteten og LEDtilbilen.com har eneforhandling af NovSight-produkterne i hele Europa.

Kvaliteten og de innovative funktioner på de såkaldte intelligente pærer er helt enestående.

LED-lys til alle køretøjer – det bedste valg.

Mange moderne køretøjer er nu udstyret med LED-lys, og det er populært som aldrig før.

LED-Pærer og LED-Lys generelt

Hvorfor bliver LED-lys mere og mere populært i køretøjer?

LED-lys er en af ​​de mest moderne varianter, der i øjeblikket findes på markedet, og erstatter ældre muligheder, såsom halogen og xenon. Dette skyldes primært de mange fordele, som denne variant medfører. Dette vil blive behandlet direkte senere. En anden grund ligger også hos producenterne selv. LED-lys er betydeligt billigere at fremstille og derfor også betydeligt mere interessant for bilproducenter. Effektiviteten af ​​disse lys er markant højere end med andre lygtetyper. Dette er også en vigtig årsag til brug af LED’er. Derudover er holdbarheden markant højere end med alle andre variationer, der er kendt fra bilindustrien. Dette kan endda være den vigtigste grund for producenterne. Fordi især de tyske bilproducenter reklamerer for deres kvalitet og holdbarhed. Dette gælder naturligvis for alle komponenter i et køretøj. Men som allerede nævnt spiller fordelene også en stor rolle her. Derfor bør disse nu undersøges mere detaljeret.

ledtilbilen led-pærer til bilen pærer tilfredse kunder anmeldelser trustpilot facebook

Hvad er fordelene?

Holdbarheden af ​​LED’er er allerede nævnt i den øverste del, men er selvfølgelig også en fordel. Derudover er skiftende LED særlig interessant for føreren. Hvis de skulle mislykkes på et tidspunkt, skal ændringen på den ene side være billig og hurtig og let på den anden. Begge punkter er optimalt egnet til lysdioder. Desuden kan LED-pærer generere et behageligt lys, hvilket kan være særlig vigtigt i trafikken. Xenon har især en stor ulempe her, fordi dette lys ofte var så klart, især i de første generationer, at det kan blænde andre chauffører. Dette er ikke tilfældet med lysdioder. Hertil kommer brugen af ​​en ny teknologi: automatisk modgående trafikregistrering. Dette gør det muligt for den indbyggede computer at slå LED’erne ned for at forhindre mulig blænding. Denne nye teknologi er også blevet mulig ved brug af LED-pærer. I sidste ende skal pris/ydelsesforhold også bemærkes igen. Også her er LED’erne langt foran alle andre varianter. Det er derfor ikke overraskende, at denne variant bruges mere og mere hyppigt og praktisk talt overtager markedet bid for bid.

Guide, montering, tryghed

Du kan hurtigt finde de rigtige led-pærer til netop din biltype ved at gå klikke på vores pære-guide. Tast dit bilmærke og model, så får du straks at vide, hvilke led-pærer du skal bestille. Du kan så vælge selv at montere dem eller du kan få dem monteret på et af LEDtilbilen.com´s værksteder. Vælger du at montere selv, kan du benytte dig af vores monteringsguide. Vælger du at få LEDtilbilen.com til at montere dem kan du booke tid på “Book montering” her på hjemmesiden.

Du kan føle dig 100% tryg i din handel, da LEDtilbilen.com er certificeret med e-mærket, som garanterer en sikker handel på nettet.

Men tag ikke bare vores ord for det – klik på “Tilfredse kunder” og se deres kommentarer om vores høje serviceniveau. Vi sælger kun kvalitetsprodukter og vi giver kun professionel service for vi vil så gerne se dig igen på vores webshop.

Følg os på Facebook

Vel mødt på LEDtilbilen.com

Del dette indlæg

Tilbage til Blog
Du har lige tilføjet dette produkt til indkøbskurven:

Sådan ser din kurv ud
0