Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

LED til el-biler – hvorfor er det en fordel?

Tilbage til Blog
LED til el-biler

LED til el-biler – hvorfor er det en fordel?

85 / 100

LED til el-biler – hvorfor er det en fordel?

Med LED-forlygter kører du længere både dag og nat.

Helt alvorligt er de langt mere effektive og klarere.

LED til el-biler - hvorfor er det en fordel?
LED til el-biler – hvorfor er det en fordel?

LED-forlygter er den foretrukne teknologi i verden. Vi elsker lysdioder – de er fantastiske! Enhver luksusbil, vi ser i disse dage, ser ud til at være udstyret med ultralyse LED-forlygter, som både er flotte og giver dig et bedre udsyn – især i mørke naturligvis. LED-forlygter giver ganske gode muligheder for bilindustrien.

El-biler er langt mere energieffektive end forbrændingsbiler, når det drejer sig om at tænde motoren. Hver bit energi i el-bilens batterireserver er dyrebar, hvilket betyder, at halogenlygter tømmer batteriet og nedsætter køretøjets rækkevidde. LED-lygter mindsker påvirkningen fra ​​kørelys, og de er også bedre for miljøet:

Ligesom at gå fra en 75 watts glødepære ned til en 18 watt kompakt lysstofrør har gjort en betydelig forskel for at reducere landets energiforbrug i hjemmet, så kan LED-belysning også gøre en forskel i biler, især når batteriet og generatorer i bilerne er i den rette størrelse giver det højere effektivitet.

Et effektivt LED-forlygtesystem kan udvide køretøjets rækkevidde med næsten 10 km. Selv med konventionelle køretøjer udsender et LED-system på 28 watt kun 196 gram kuldioxid pr. 100 kilometer sammenlignet med 768 gram kuldioxid pr. 100 kilometer fra konventionelle 110 watt H7 halogenpærer. Uanset om målet er reduceret brændstofforbrug eller reducerede CO2-emissioner, er LED-belysning den bedst tilgængelige teknologi.

De 10 kilometer mere rækkevidde er næppe mærkbar i en bil med en forbrændingsmotor, men de 10 kilometer er vigtigere i en elbil. Med en rækkevidde på cirka 160 kilometer som elbilen Nissan LEAF eller Peugeot iOn svarer de 10 kilometer mere til en rækkevidde på omkring 6 procent. Føreren behøver ikke engang at begrænse sig til at have større rækkevidde, tværtimod: De fleste LED-lys er meget lysere end konventionelle billygter.

LED til el-biler - hvorfor er det en fordel?
LED til el-biler – hvorfor er det en fordel?

LED-billysene kan opdeles i tre typer:

  1.    LED-lamper til ekstra funktioner såsom: parkeringslygter / positionslys (kørelys), bremselys, indikatorer,
  2.    Baglygter, baglygter, nummerplader, lys eller baglygter kan bruges.
  3.    LED-forlygter, der bruges som fjernlys. Højlys-forlygter, hvor alle de ovennævnte funktioner såvel som fjernlyset realiseres.

De nævnte funktioner implementeres normalt som et reflektionssystem, som et projektionssystem eller som lysstrimler, lige som med blinklys eller parkeringslys.
Her skal vi også nævne Oleds, som “snart” vil spille en stor rolle i displayskærme, bremselys og indikatorer.

En elbil har brug for elektricitet for at komme fremad. Hver elektricitetskilde sluger vigtig elektricitet til rækkevidden. De fleste elbiler, der er seriefremstillet, tilbyder en rækkevidde på mellem 140 til 200 kilometer. Der er et antal strømforbrugere i bilen, der reducerer rækkevidden kraftigt, inklusive aircondition, lys (med en wolframtråd) og afhængigt af systemets størrelse radioen.

LED-lygter bruger meget mindre strøm end konventionelle lyspærer. På denne måde kan elbiler også drage fordel af de energibesparende lyskilder.
Virksomheden OSRAM SYLVANIA, som er verdens førende producent af belysning til biler, annoncerede, at en konsekvent brug af særligt energieffektive LED-lys  kan øge udvalget af elbiler betydeligt . Det samme gælder naturligvis også for fulde hybridbiler og biler med plug-in hybrid-drev, der kan tilbagelægge visse afstande rent elektrisk.  Men du kan også spare energi og dermed emissioner i alle andre køretøjer med disse LED’er.

Fordelene ved energibesparende LED-belysning vil være mest synlige i elbiler, da de trækker al deres energi fra batterierne.

LED til el-biler – hvorfor er det en fordel?

Den energibesparende fordel og den dertil knyttede større rækkefølge afspejles ikke kun i forlygter med LED-lygterr. LED-lygter, der bruges til de ekstra funktioner, såsom: parkeringslygter, positionslys, kørelys, bremselygter, blinklys, baglygter, nummerpladerlygter osv., øger også rækkevidden markant.

I fredags havde LEDtilbilen.com en BMW i3 el-bil forbi, som fik monteret P90 evo LED-pærer og kunden var meget begejstret for både looket og den besparelse af strøm og hermed forlængelse af kørerækkevidde dette skift resulterede i.

Konklusion: Hvadenten du har en el-bil eller en brændstofdrevet bil, kan du med fordel smutte forbi LEDtilbilen.com og finde de helt rigtige kvalitetspærer, som ikke bare giver et moderne og sejt look, men også giver dig bedre sigtbarhed og du sparer oven i købet penge. Derudover bidrager du til et bedre miljø.

 

L​ive

E​very

D​ream

 

Dine drømme kommer til virkelighed hos LEDtilbilen.com – kontakt os i dag og lad os få en aftale

 

Læs mere på vores Trustpilot – Den taler for sig selv. 

 

Har du en el-bil og køre med halogen pærer, så ring til os på  52 22 29 37 og lad os sammen finde de helt rigtige LED til dig. 

Del dette indlæg

Tilbage til Blog
Sådan ser din kurv ud
0