Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Ledtilbilen.com udvider servicen med Click ´n´ Collect!

Back to Blog

Ledtilbilen.com udvider servicen med Click ´n´ Collect!

For at gøre det endnu nemmere og hurtigere for vores kunder, har vi nu indført Click ´n´ Collect. Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at du kan gå ind i vores overskuelige “Pæreguide” og taste bilmodel og finde de relevante LED-pærer og foretage købet i webshoppen. Derefter kan du starte din bil og hente dem på vores værksted i Hillerød, hvorefter du kan køre hjem og montere dem. Dertil kan du bruge vores “Monteringsguide” der med billeder, beskrivelser og video forklarer, hvordan du skal bære dig ad. (Link til monteringsguide)

 

Brug den extra tid du har til rådighed nu her til at bestille og hente, så du kan komme i gang med det samme. Få gjort din bil topstylet og klar til sommer med det fede LED-look og de nye seje funktioner, som flowblink, 360 grader lys og automatisk op- og nedblænding. Lad os se det i øjnene – både i dagslys og selvfølgelig især i mørke, er det lyset, der er din bils identitet. Det er de seje Demon eyes der giver dit køretøj karakter.

gå til butikken

Hos ledtilbilen.com gør vi alt for hele tiden at forbedre vores service. Du skal derfor være mere end velkommen til at komme med forslag til, hvordan vi kan gøre din købsoplevelse endnu bedre.

 

Er der noget du tænker kunne gøre dit køb endnu mere overskueligt – er der noget du gerne vil kunne se på forsiden?

 

Er der noget du mangler i vores ellers store udvalg?

 

Er der noget i betalingsmodulet, der kunne gøres bedre?

 

Din tilfredshed er vores fælles mål og vores succeskriterie.

 

Vi ved alle, at den helt store mangelvare i vores travle hverdag er tid.

Med Click ´n´ Collect sparer du forsendelsestiden og når man har besluttet sig for at få det fedeste look til bilen, så kan det kun gå for langsomt.

 

Lige nu har vi de vildeste KARANTÆNEKUP, hvor du kan finde topkvalitetspærer med en klækkelig rabat. Så gør dig selv den tjeneste at tjekke vores tilbud på forsiden.

 

Vi hos ledtilbilen.com er klar til at tage godt imod dig og give dig en professionel behandling og vejledning. Der er ingen dumme spørgsmål og vi står altid til din rådighed.

 

Og som vi altid har du via vores e-mærket-medlemskab 100% tryghed i din handel.

 

Tjek også de andre blogs for information og interessant viden om lygter, biler og historien bag. Og husk at besøge vores facebookside for de seneste videoer, nyheder og events. (Link til fb-siden)

 

Ledtilbilen.com holder sig løbende orienteret om, hvad der sker på markedet af nyheder, nyeste teknologi og fedeste looks. Du vil altid finde de mest up-to-date produkter i vores udvalg. Skulle vi mod forventning ikke have det du søger, vil vi kunne skaffe det i løbet af 2-3 uger.

 

Vi SES hos ledtilbilen.com

Del denne artikel

Back to Blog