Husk at vi har GRATIS MONTERING i øjeblikket * Book din tid online

LIDT OM FOLKENE BAG LEDTILBILEN.COM

Tilbage til Blog
ledtilbilen logo 1200x600

LIDT OM FOLKENE BAG LEDTILBILEN.COM

78 / 100

Præsentation – Ledtilbilen

For os hos Ledtilbilen.com er personlig service en vigtig ting. Vi ønsker at have gode, langvarige relationer til vore kunder og i den forbindelse vil vi gerne lige præsentere teamet bag webshoppen. De er blevet stillet tre spørgsmål, som de har besvaret på bedste måde, så du har mulighed for at vide lidt mere om teamet.

 

78580912 191780608622316 1388922832171302912 n

Xalo 34 år – ejer/CEO/IT-ansvarlig:

 

Hvad er dine arbejdsopgaver i teamet?

 

Mine arbejdsopgaver er at indkøbe de bedste produkter, promovering, idéudvikling, optimering af hjemmesiden, opgavefordeling, ledelse og motivation af medarbejderne.

 

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

 

Som ejer ser jeg det som min fornemmeste opgave at give vore kunder en god oplevelse. Det får de kun, hvis jeg får indkøbt de bedste produkter, til de bedste priser og med den bedste service. Hvis mine medarbejdere ikke har det godt, kan vi ikke yde den optimale service. Derfor handler det får mig om at skabe en god ånd, når vi holder skype-møder omkring optimering, opgavefordeling og nye tiltag.

 

Hvilke interesser har du i din fritid?

 

Jeg nyder at være sammen med min familie og venner. Derudover elsker jeg at køre ture på motorcyklen med den frihedsfølelse det giver. Jeg interesserer mig også generelt for IT og gadgets, så der er jeg nødt til at være med på det nyeste til hver en tid.

 

Snapchat 1123091627

Helle 34 år – SoMe-ansvarlig

 

Hvad er dine arbejdsopgaver i teamet?

 

Jeg laver opslag på Facebook, afholder konkurrencer, svarer på kundebeskeder og finder folk til sponsorater.

 

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

 

At jeg er mig selv, smilende og glad, at jeg har et godt bagland i et godt team, der er der til at hjælpe, når man har brug for det. Derudover at give vores kunder den bedst mulige service. Vi vil så gerne se jer igen.

 

Hvilke interesser har du i din fritid?

 

Jeg elsker at være sammen med min familie og så er mine hunde også en rigtig stor del af mit liv. Vy nyder at gå lange ture i den flotte natur. Også i min fritid bruger jeg meget tid på de sociale medier – både for det sociale, men også for at følge med i, hvad der sker.

IMG 0115

Peter 47 år – skribent

 

Hvad er dine arbejdsopgaver i teamet?

 

Jeg står for tekstarbejde på hjemmesiden, såsom produktbeskrivelser og vores ugentlige blogs. Derudover sparring med teamet omkring idéudvikling og optimering.

 

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

 

Det er vigtigt for mig, at vores kunder føler sig godt informeret og at de føler vores hjemmeside er brugervenlig, overskuelig og med god tekst. Derudover er det vigtigt for mig, at der er en god, fælles ånd i firmaet, da det helt sikkert smitter af på servicen og arbejdsglæden.

 

Hvilke interesser har du i din fritid?

 

Jeg elsker at være sammen med min familie og venner. Derudover nyder jeg at træne fitness, gåture i naturen og så spiller jeg guitar, klaver og synger. Jeg nyder også at tage på roadtrips ud i det blå og at rejse.

 

14021570 1211209042243732 4243014872466951916 n

Sebastian 31 år – mekaniker/montør

 

Hvilke arbejdsopgaver har du i teamet?

 

Jeg står for eftermontering og justering af LED-lygter og vejledning til vedligeholdelse og service.

 

Hvad er vigtigt for dig i dit arbejde?

 

Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds. Jeg sætter en ære i at udføre et professionelt arbejde, så kunden føler sig tryg og godt informeret. Her kommer min lange erfaring inden for mekanikerfaget mig tilgode.

 

Hvilke interesser har du i din fritid?

 

Ja, der må jeg bare sige, at mit arbejde også er min hobby. Min store interesse er biler. Jeg befinder mig bedst i arbejdstøj i mit eget værksted, hvor jeg roder med biler så meget som muligt. Bruger dog også lidt tid på min familie.

 

Teamet / Familien bag Ledtilbilen

Så blev du lidt klogere på teamet bag ledtilbilen.com og fik sat ansigter på. Vi er alle indstillede på at blive din foretrukne leverandør af LED-pærer og tilbehør. Derfor bruger vi al vores arbejdstid på at optimere produkter, service, kommunikation, webshop, Facebook og montering.

 

Vi håber, at vores gode team-ånd skinner igennem og at du føler dig i gode, trygge og professionelle hænder, når du handler med os.

 

Det er i hvert fald vores målsætning.

 

Har du ønsker til forbedringer eller generelle spørgsmål, må du endelig skrive til os på chatten.

Del dette indlæg

Tilbage til Blog
Sådan ser din kurv ud
0