Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Myter om LED-Pærer

Back to Blog
myter om led-pærer led pærer til bilen h7 lovligt ulovligt

Myter om LED-Pærer

75 / 100

Myter om LED-pærer


BLIV KLAR TIL SOMMER – FÅ STYLET DIN BIL, MC ELLER VAN MED LED-LYGTER

Ledtilbilen.com har det største og bedste udvalg i LED-pærer og tilbehør.
Men er det ikke besværligt at finde ud af hvilke pærer der passer til min bil?
Tak fordi du spørger! Nej, det er det ikke.
Du går ind på vores Pæreguide og finder din bilmodel og ud for den står der hvilke LED-pærer du skal bruge.
Så kan du vælge at bestille dem og montere dem selv eller du kan bestille dem og få dem monteret af professionelle på ledtilbilen.com´s værksteder. Book blot en tid her på hjemmesiden.
Der er mange myter om LED-lygter og dem kan vi afklare for dig herunder:
Myte nr. 1 – LED-belysning er dyrt
Denne myte har haft afgørende betydning for den langsomme indførelse af LED-lygte-produkter i udviklingslandene. Man siger, at LED-produkter er meget dyre, hvilket er meget langt fra sandheden. Global produktion, billigere udstyr og konkurrence har i høj grad nedbragt priserne på indendørs og udendørs LED-lys. Halogenlygter er stadig billige, men har lille levetid og et enormt strømforbrug. Faktum er, at LED-belysning på langt sigt er væsentligt billigere.
Myte nr. 2 – LED-pærer lyser ikke klart
LED-belysning leverer meget forskelligt lys sammenlignet med traditionelle belysningsprodukter som halogenpærer. Selvom det umiddelbart ser roligt ud, lyser LED-pærer meget mere klart end halogenpærer. Den eneste forskel er i belysningskvalitet og strømforbrug. LED-lys bruger meget lidt strøm og kan levere en række forskellige intelligente features, afhængigt af LED-produktets funktioner. LED-belysningsprodukter kan også efterligne naturligt lys, hvilket er noget, gamle lyskilder ikke kan gøre.
 
Myte nr. 3 – LED-lygter tager tid at tænde
En af de mest kendte LED-myter i verden! Sandheden er, at LED-belysningsprodukter lyser øjeblikkeligt og ikke tager tid, som traditionelle rør gør. De kan endda tændes og slukkes igen og igen uden at forkorte deres levetid. Selv problemet med flimring forekommer ikke i moderne LED-pærer, medmindre de selvfølgelig er beskadiget på grund af langt brug eller udstyrsproblemer. Det forekommer enormt sjældent, da de nye pærer er meget robuste og holdbare.
Myte nr. 4 – LED’er fungerer ikke i kulde
Hvis der var en pris for den ‘største fiktionshistorie omkring LED-lys, ville denne helt sikkert vinde. LED-lys fungerer fejlfrit i ekstremt kolde temperaturer. Selvom overdreven kulde ikke påvirker levetiden for LED-lys, beskadiger overdreven varme udstyret på lygten over tid. Så hvis du udsætter dit skift til LED-belysning, fordi du skal køre i kolde områder på ferie eksempelvis, behøver du ikke at bekymre dig og du kan bestille din LED-belysning i dag!
Myte nr. 5 – LED-lys er skadelige
Lad os komme direkte til myteafkræftelserne. LED-belysning er videnskabeligt bevist den bedste lyskilde for øjnene. Innovationsdrevne LED-virksomheder som SeniorLED har udviklet belysningsprodukter som læsepærer, der er ekstra velegnede til børns øjne. For ikke at snakke om myten om, at LED-pærer indeholder skadelige kemikalier. LED-pærer har ikke kviksølv, bly eller andre giftige materialer i sig. Så de er 100% sikre!
Myte nr. 6 – LED-lys har ikke lang levetid
LED-belysningsprodukter er netop blevet så populære på grund af deres lange levetid. Så denne myte giver ingen mening. En LED-belysning i topkvalitet holder i mange år. Ved optimalt brug kan de endda vare et årti! Ja, du læste rigtigt. Derfor anbefaler alle eksperter at du får skiftet de outdatede halogenpærer ud med de flotte, klare, intelligente, økonomiske og endda miljøvenlige LED-pærer
Det vidste du ikke om LED-pærer og deres anvendelse
Det er ikke giftigt for mennesker, og det har ingen skadelige virkninger på miljøet, når det er smidt væk. Og som en bonus er omkring 95% af alle lysdioder genanvendelige, så intet går til spilde.
Holdbarheden er helt ekstremt god
LED’er kan holde alt mellem 12 og 22 år. Så kan du forestille dig, hvis du havde en baby lige nu? Han kan muligvis køre bilen selv, før dine LED-pærer skal skiftes. Faktisk holder LED’er op til 25 gange længere end de almindelige pærer.
En anden kendsgerning ved denne pære er, at LED står for lysemitterende dioder. Disse pærer producerer lys, men ikke på samme måde som en almindelig pære. En almindelig lys-pære spiser elektricitet og konverterer kun 10% af den elektricitet til lys. De øvrige 90% er spildt energi. En LED-pære konverterer derimod 100% af energien til lys, så ingen energi går til spilde.
De bruges efterhånden overalt, hvor vi færdes.
Her er en anden af ​​de fantastiske fakta om denne pære: LED’er er kendt for at være modstandsdygtige over for brud. De kræver meget lidt vedligeholdelse og har et enkelt retningsfokus. På grund af disse egenskaber bruges de mere og mere til alt fra biler til trafiklys og fjernsyn. De bruges også i de fleste butikker, der sælger mad. Undersøgelser viser, at LED-lys reducerer bakterieforædling sammenlignet med glødepærer.
LED’er reducerer insekt-invasion
Hver aften undrer du dig over, hvorfor insekter bliver ved med at flyve rundt om din glødepære. Installering af LED’er holder insekterne væk – også fra dine billygter. Årsagen er, at andre lyskilder udsender for meget ultraviolet lys eller infrarød stråling. Disse to ting er som en indbydelse til insekter. De bliver tiltrukket af disse. Brug af lysdioder vil reducere, hvis ikke helt fjerne disse irriterende elementer.
Lysdioder er kolde at røre ved, i modsætning til glødepærer, der kan brænde dig. LED’er når max 60 grader, så du kan roligt røre ved dem. Almindelige pærer derimod kan nå op til 700 grader. Denne temperatur kan grille fingrene, og du kan helt sikkert få andengradsforbrændinger af at røre ved dem.
LED’er kan helbrede syge.
Forskere har undersøgt effekterne af lys i det ydre rum for helbredelse. De fandt ud af, at LED’er har en helende effekt. Dette er grunden til, at sundhedsmedarbejdere nu arbejder med lysbehandling med brug af LED’er. Dette bruges især til babyer med gulsot. Man har her ingen risiko for, at babyen får infrarød stråling, og der er ingen dødelige risici for at øge babyens kropstemperatur, hvilket gør dette til en af ​​de bedste fakta om LED-pæren.
De sprænger ikke.
Der er noget, der kaldes termisk chok. Når dette sker, kan din typiske pære knuses uden varsel. Så det er dybest set som en eksploderende granat. En LED-pære kan ikke blive så alvorligt beskadiget, så den sprænger som en pære. De knuses ikke som CFL. Hvis en CFL eller glødepære knuses og du bliver ramt, skal du straks på hospitalet. Ikke bare for at blive behandlet for glassplinter, men også for kviksølvsforgiftning.
Så blev du igen lidt klogere på LED-pærernes fantastiske egenskaber. Vi glæder os til at handle med dig, så tjek vores nyheder, info og tilbud her på siden og kig også forbi vores Facebook-sidehttp://www.facebook.com/ledtilbilencom

Vi er klar til at give dig:
  • Danmarks bedste udvalg af LED-pærer
  • Danmarks bedste service
  • Danmarks tryggeste handel – e-mærket certificeret
Og så er det endda så enkelt at gøre, at du ikke behøver at tøve mere. Tjek vores vejledningsvideo eller spørg os på chatten – vi er klar med råd og vejledning.

Du bliver det flotteste syn og du får det bedste udsyn!

Del denne artikel

Back to Blog
[]