Nye tiltag hos LEDTILBILEN.com

Tilbage til Blog
Vi betaler 100kr for dit før og efter billede

Nye tiltag hos LEDTILBILEN.com

Nye tiltag hos LEDTILBILEN.com

2 nye fantastiske fantastiske tiltag hos os:

 

  • Få din bil på vores hjemmeside med fede før- og efter-billeder
  • Ved køb for kr. 800,- eller mere, får du når pærerne er monteret kr. 100,- tilbage

 

 

Tag et billede af din bil, van, motorcykel eller lastbil før montering af LED-lygter, hvor den ser lidt kedelig ud og tag så et efter med det fedeste LED-look. Vi samler jo på tilfredse kunder og hvis vi kan få jer til at sende disse billeder, kan folk jo se, hvilken forskel det giver.

 

Vi skal have endnu flere LED-tigerøjne ud på landevejene, så vi ikke skal se på de triste, almindelige halogenlygter mere. I ved hvor nemt det er at gå i vores Pæreguide og finde bilen og dermed de rigtige pærer. Om I så selv kan montere eller i vil have vores professionelle værksteder til at montere, er op til jer.

 

Vi har et autoriseret værksted i Hillerød, men der er også snart professionelle værksteder klar på Fyn og i Jylland, så vi gør det nemmere at få monteret i jeres nærområder.

 

Derudover har vi besluttet, at da vi er så glade for vores kunder, vil vi give jer en endnu bedre service. 

 

KØB FOR KR. 800,- ELLER MERE OG FÅ KR. 100,- TILBAGE PÅ DIN KONTO, NÅR PÆRERNE ER MONTEREDE. 

 

Ikke alene har ledtilbilen.com Danmarks største og bedste udvalg, Danmarks bedste priser og Danmarks bedste service, nu får du endda penge tilbage på dine køb.

 

Jamen, det lyder da næsten for godt til at være sandt? Det er bare det vi kalder god service og kundepleje.

 

Send dine før- og efter-billeder og gerne lidt ord om din oplevelse til [email protected], så vil vi glæde os til at lægge dem op på vores hjemmeside. Og skulle du kunne få dig selv med på billedet, ville det være episk.

 

Nogle samler på frimærker eller gamle mønter, vi samler på tilfredse kunder og eksempler på gode bil-make-overs. 

 

Det er dog ikke nok for os, at I er tilfredse – I skal også være trygge i jeres e-handel. Derfor er vi for noget tid siden blevet e-mærket-certificeret, hvilket er din garanti for en sikker handel.

 

Til sidst en lille cliffhanger – vi arbejder på en erhvervsside med fordele for erhvervskunder. Det er tanken, at man får sit eget B2B-login og der vil være mulighed for kredit, ekstra gode priser og personlig levering inden for 2 timer. Der vil være en fast montør tilknyttet, som kommer ud og monterer personligt, dog kun indenfor 50 km fra værkstedet.

 

Telefontid – alle hverdage helt frem til kl. 22 på tlf. 5222 2937

 

Del dette indlæg

Tilbage til Blog