Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Om os

om os

Om os

Ledtilbilen.com er et firma, som blev oprettet i 2019 i Hillerød. Idéen og målet med firmaet er at blive Danmarks største leverandør af LED-pærer og tilbehør. Vi har eneforhandlingen af det professionelle LED-brand, NovSight i hele Europa og sigter mod at blive en stor aktør på det europæiske marked. Vi er startet med stor succes i Danmark, men planen er at erobre markedsandele i Tyskland, Sverige og Holland på kort sigt og hele resten af Europa på længere sigt.

 

Vi ser det som vores fornemste opgave altid at have et varesortiment med den nyeste teknologi i en god og professionel kvalitet og ikke mindst at give så god en service at vores kunder bliver ved med at vende tilbage. Hvordan sikrer vi den høje standard på vores produkter og service? Det gør vi ved hele tiden at holde os orienteret om, hvad der sker på markedet for intelligente LED-pærer og tilbehør, så vi kan reagere hurtigt, når der bliver udviklet ny og opdateret teknologi på området. Vores indkøber er superskarp og har konstant fingeren på pulsen for at kunne optimere vores produktsortiment. Derudover er det vigtigt for ledelsen, at medarbejderne trives og tager ejerskab på deres opgaver, så de kan yde den bedste service og er topmotiverede og tilfredse for det smitter af på kunderne.

 

To andre principper vi bestræber os på at bibringe vores kunder, er enkelhed og tryghed. Vores hjemmeside er overskuelig, logisk og let forståelig. Det skal føles let og problemfrit at handle hos ledtilbilen.com og vi er der altid til at hjælpe og rådgive på chatten eller på telefonen. Da vi også ønsker, at kunderne skal føle sig 100% trygge er vi blevet e-mærket-certificerede, hvilket betyder, at din nethandel er helt risikofri. Læs eventuelt om e-mærket på:  https://www.emaerket.dk/

Det er op til dig selv, om du selv vil montere LED-pærerne eller du vil få dem monteret på vores professionelle værksteder. Vi har et værksted i Hillerød og er i gang med at få etableret værksteder i Jylland og på Fyn, for bedre at kunne servicere alle vores kunder i deres nærområde.

Vi er meget aktive på de sociale medier, hvor du kan følge med i nyheder, events og tiltag på Facebook og InstaGram:

 

Vi ønsker altid at optimere vores produkter og service, så hvis du har spørgsmål, ønsker og/eller idéer, er vi meget modtagelige for feedback. Derudover bliver vi ekstra glade, hvis du vil sende billeder af dig og din bil med nye, flotte LED-lygter.

 

Har du et firma, kan vi også tilbyde en særlig erhvervsordning med en række gode fordele. Læs mere om det ved at klikke på kategorien erhverv.

 

Vi er klar med de bedste Danmarks bedste udvalg, Danmarks bedste service, Danmarks bedste priser og Danmarks bedste montering, så tøv ikke med at komme i gang med at få en bedre og flottere bil.

 

Vi er klar som aldrig før til at få dig og din bil til at smile og blinke på den seje måde.

 

Med venlig hilsen