Om os

Om LEDtilbilen.com

Ledtilbilen.com er en 100% dansk virksomhed og vi har specialiseret os i LED og kun LED. Vi er her hver dag mandag-fredag. Her finder du åbningstider og kontaktinformation.

Virksomheden startede i 2019 i Hillerød og grundet vokseværk, har vi nu hovedkontor, stort lager og værksted med plads til 3 biler i Slangerup, LEDtilbilen.com holder agenturet for LED-mærket NovSight i hele Europa.

Vores kunder er alt fra børnefamilier til billister der er interesseret i bedre oplysning på kørebanen. LED er et sikkerhedsmæssigt spørgsmål for mange og forskellen på halogen, xenon og LED er markant. Vi sender hver eftermiddag LED-pakker til Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Grønland og Færøerne, Tyskland og Holland..

Vi har over 150 varenumre OG kun indenfor kategorien LED. Hele teamet hos os brænder for LED, uanset om det er ledelsen, kundeservice eller montørerne på værkstedet. Vi har en flad struktur, har det sjovt og sætter en ære i at ordentlighed, god kundeservice og beskytter vores brand på alle områder.

Hos LEDtilbilen er vi specialister i LED.

Vi gør vores til at vores kunder anbefaler os, og du er velkommen til at se vores anbefalinger på facebook, Google og Trustpilot.

Hos Ledtilbilen kan vi tilbyde montering/afmontering. Vi kan dog have en del ventetid, da vi har ekstremt travlt i perioder. Du kan booke en tid her.

Blog

Vi elsker LED og elsker at give gode råd, tips og tricks. Derfor vil du opleve vores blog bliver opdateret med nye artikler Det hænder også vi smider en ny video ud på de sociale medier og vores YouTube kanal.

LEDtilbilen har ca. 10.000 følgere på sociale medier og vi tilbyder også erhvervsløsninger for taxa-vognmænd, virksomheder og dig der kører varevogn. Har du lyst til at være blogger for os, så kontakt os gerne.

SMS-kundeklub for LED-entusiaster

Kundeklubben startede efteråret 2021 og stærkt voksende. Vi sender en SMS når vi har en værdikode eller der er nyt på bloggen. Du kan nemt klikke i SMS-beskeden og kommer direkte ind på hjemmesiden.

Du kan jo prøve at sende LED til 1220, og se hvad der sker 🙂

Du kan til enhver tid afmelde igen.

Stærke indkøbspriser giver lavere priser for dig

Vores indkøber er superskarp og har konstant fingeren på pulsen for at kunne optimere vores produktsortiment. Derudover er det vigtigt for ledelsen, at medarbejderne trives og tager ejerskab på deres opgaver, så de kan yde den bedste service og er topmotiverede og tilfredse for det smitter af på kunderne.

Værdier

  • Ordentlighed
  • Ærlighed
  • God kvalitet
  • Simpelt koncept
  • Tryghed når du handler
  • Ekstraordinær kundeservice

E-mærket

Da vi også ønsker, at kunderne skal føle sig 100% trygge er vi blevet e-mærket-certificerede, hvilket betyder, at din nethandel er helt risikofri. Læs eventuelt om e-mærket på:  https://www.emaerket.dk/

Eget professionelt værksted og specialister i LED

Det er op til dig selv, om du selv vil montere LED-pærerne eller du vil få dem monteret på vores professionelle værksted. Vi holder til i Slangerup som ligger 3 km. fra Hillerød. (Kørevejledning).

Vi har alt det udstyr der skal bruges for at det går hurtigt og smertefrit. Vi kan også tilbyde at omkode din bil (imod betaling), hvis det er nødvendigt. Denne omkostning kan være ret høj afhængig af hvilken bil du har. Specielt på de nyeste større biler.

Spørg os endelig hvis vi skal give et tilbud ifht. din styreboks.

Erhverv

Har din virksomhed brug for en kreditaftale kan du som erhvervsdrivende ansøge her.

Læs mere om erhverv.

Spørgsmål & svar

Er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at spørge os – der er ingen dumme spørgsmål og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig til en tilfredsstillende løsning.

LED til biler og motorcykler er en teknologi rigtig mange mennesker søger på Google efter. Der findes desværre mange hjemmesider der , så vi vil meget gerne hjælpe dig fra start til slut, så du føler dig tryg inden du handler.

C