Philips-pærens historie

Tilbage til Blog
Philips-pærens historie

Philips-pærens historie

Philips-pærens historie

 

Siden 1914, da den første Philips-forlygte så dagens lys, har Philips løbende udviklet billygternes konstruktion og design til at forbedre folks liv.

 

Denne næsten århundrede lange historik er velkendt og i 1924 skabte Philips en sensation med introduktionen af ​​Duplo billygten. Denne lygte kombinerede to filamenter i den ene pære, den ene til hovedstrålen og den anden til nærlyset – den første af sin art på verdensplan.

 

I 1955 introducerede Philips en billygte, der forhindrede blænding og dermed gjorde vejene mere sikre. Elleve år senere, i 1966, lancerede Philips den første Halogenpære (H1), efterfulgt af H4 i 1970’erne og

HB3/4 i 1980’erne. I 1990’erne blev Xenon HID-gasudladningspærer først introduceret sammen med H7. Xenon-lamper forbedrede bilens stil og endnu vigtigere øgede førersikkerheden markant. Fra da af er tempoet i Philips´ innovative udvikling af billygter kun accelereret.

 

Siden århundredeskiftet har Philips introduceret verden til højt-ydende belysning, herunder Halogen, Xenon, H13’ere og Hipervision. Når vi går ind i nye teknologi-områder, fortsætter Philips med at være førende med spændende LED-pærer til køretøjer.

 

I dag skaber Philips Automotive Lighting løsninger, der forbedrer interaktionen mellem bilindustrien og den verden, den lyser. Philips bestræber sig på at fokusere på innovation, der betyder noget for mennesker, og som giver det bedste lys for nutidens chauffør. Både for at give et godt look og for at øge sikkerheden og komforten i køreoplevelsen.

 

Philips autopærer er testet og vurderet som de bedste på markedet. Det gælder lige meget hvilken slags autopære du vælger fra Philips til din bil, og vi står inde for, at Philips er et godt valg til både forlygter og baglygter.

Du kan altid finde den Philips-pære, der nøjagtigt modsvarer dine ønsker til lysstyrke, miljø og holdbarhed.
Effekten af pærerne er optimal til både langt lys, kort lys og tågelys. Vi anbefaler, at du med jævne mellemrum kontrollerer din bils pærer, og at du altid har et ekstra sæt i handskerummet eller bagagerummet.

 

De bedste autopærer på markedet

Philips autopærer er nogle af de mest brugte og populære pærer i bilindustrien, og rigtig mange forskellige bilfabrikanter bruger Philips autopærer, når de producerer nye biler. Det skyldes, at autopærerne fra Philips er nogle af de allerbedste på markedet. Både kvaliteten og holdbarheden er i top, og man støder sjældent på autopærer, der lyser så godt, som Philips’ gør. Philips bruger rigtig mange ressourcer på at udvikle nye autopærer og bruge nye lyskilder, men de har også fokus på at udvikle og forbedre deres eksisterende pærer. For eksempel har de forfinet deres glødepærer og udviklet nye versioner som Racing Vision og Xtreme Vision.
Valg af den rigtige autopære

Det er ikke altid nemt at finde de rigtige autopærer til din bil. Det har vi her hos RundtOmBilen.dk forsøgt at gøre noget ved. Herunder kan du se vores store udvalg af autopærer, ligesom du også kan finde den korrekte autopære til netop din bil ved hjælp af vores typeopdeling.

Regler for autopærer

Der findes mange regler for, hvilken type autopærer man må bruge, hvor meget de skal lyse, og hvilken farve de må have. Og det er ikke altid så nemt at finde rundt i. Hvis du vil være helt sikker på, at dine autopærer lever op til standarden og passer til din bil, så kan du læse mere i vores regelguide

her.

  • , ,

    Philips Ultinon Essential G2 LED pærer

    Skil dig ud fra mængden
    Den helt nye Philips Ultinon Essential G2 LED pærer giver dig mest for pengene. Den leveres i et kompakt alt-i-et-design med kraftig lysstyrke, elegant udseende,…

    799,20 DKK

Del dette indlæg

Tilbage til Blog
Du har lige tilføjet dette produkt til indkøbskurven: