Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Savner du LED til bilen? Vi har løsningen!

Back to Blog
Savner du LED til bilen? Så har vi løsningen på det problem

Savner du LED til bilen? Vi har løsningen!

85 / 100

Savner du LED til bilen? Vi har løsningen!

Hvis du kører rundt i en bil uden LED i lygterne, så kan du måske godt savne det klare lys, der ikke bruger ret meget strøm?

Men så er det jo godt, at der findes virksomheder med speciale i netop LED til bilen. De giver dig mulighed for at udskifte bilens gamle halogenpærer til nogle nye pærer med LED-teknologi.

Og hvorfor skifte? Jo, for de nye LED-pærer giver markant bedre lys, og så bruger de en del mindre strøm. At de så tilmed giver din bil et frækkere look, er jo kun en positiv bonus. Vi har endda fundet en webshop, der har totalt styr på det der med LED. De hedder endda noget nemt: LEDtilbilen.com

Lysstyrken på deres LED-pærer er på 4000 lumen, hvorimod en standard halogenpære ligger på mellem 1000 og 1500 lumen. Pærerne er karakteriseret ved at have en smal køleenhed, mens LED-hovedet – altså delen som går ind i forlygten – er relativt stor i forhold til en almindelig

Dog skal du være opmærksom på, at på nyere biler kan det være nødvendigt at tilkøbe Canbus-kit for at undgå fejlmeldinger fra bilens pærekontrol. Det er bare et lille modul, som leveres med passende stik til montering mellem køretøjet og LED-kittets strømforsyninger. Det er super simpelt. Vi anbefaler LED til bilen, af mange grunde, alt fra sikkerhed til holdbarhed!

Hos LEDtilbilen.com har de LED-pærer til stort set alle typer biler. De har alt i H3, H4, H8, H9, H11 og meget mere på lager. Du kan se mere til deres varer på linket HER!

Del denne artikel

Back to Blog
[]