SMS

Gør som over 500 andre af vores kunder. Tilmeld dig Danmarks måske mest populære LED-fællesskab via mobilen.

Vi har rigtig mange kunder der kommer igen når de handler bil. Derfor har vi indført en SMS-klub for jer LED-entusiaster. Den første sms vi sendte ud var i i august 2021.

LED-klubben er 100% og for dig der er interesseret i LED. Klubben er for billister der vil holde sig ajour omkring LED-teknologien og lovgivningen for LED.

J

Udtalelser

Jeg har sparet 4300,- hos Jer på min BMW ifht. prisen hos min mekaniker. Desuden virker i noget mere professionelle og ved hvad I taler om. Tak for god service!

Kasper fra MiddelfartBMW 750LD

Sparede 30% på pærer til min Volvo! Jeg siger tak for værdikoden og kanon service! Gratis montering – den havde jeg ikke set komme.

Anders fra HillerødVolvo S80

Alle vores lastbiler har LED fra LEDtilbilen.com og det er noget der mærkes. Vi kører med fragt døgnet rundt, men om natten er det nu rart, at LED lyser vejen op!

UlrikDriftschef i Birkerød


Jeg føler mig opdateret på LED og lovgivningen. Jeg bruger det også i mit arbejde som mekaniker, hvis nu kunden spørger. Tak for en fin service!

Metin , mekaniker fra AlbertslundGolf 7 GTI

Ærligt! I er grunden til jeg får flere kunder. Selvfølgelig kan jeg gå på Google, men det er for fedt, I skriver i ny og næ med gode tips og tricks.

Kamilla fra KastrupFord Mondeo 2.0

Er vild med mine nye lygter. Jeg bliver ofte stoppet af andre der kører Mercedes og har altid anbefalet jer når de spørger. Megafedt!

Claus fra ValbyMercedes S65 AMG


Modtog mine pærer efter 5 dage pga. forsinkelser fra DAO. Fair nok! Jeg bøvlede lidt med de her LED pærer og ringede og talte med en monteringstekniker. Vildt at man via facetime kan få hjælp og I får mine bedste anbefalinger.

Morten fra RingstedTesla 2

Jeg kører som elektriker og på aftenopgaver er det fantastisk med ordentligt lys. Jeg fik monteret en 50″ LED-bar til min firmabil, som er en Mercedes Sprinter. Det fortryder jeg ikke!

DennisMercedes Sprinter

Jeg kører kun Mazda og det har jeg altid gjort. Jeg må indrømme jeg blev lidt skuffet over lysstyrken de sidste par gange, så jeg er fast besluttet, og kører kun med LED fremover.

Richard fra VærløseMazda CX5


Havde købt en brugt Toyota, men pærerne gik. Istedet for at købe “nye” valgte jeg LED med lygtehuse. Det er det bedste køb og det fedeste lys som VIRKELIG lyser op! WOW!

Noah fra KalundborgToyota Yaris Cross

Vi har 2 biler som begge har fået monteret LED hos jer i Slangerup! Fin oplevelse, kaffe mens man venter, og montering siger man jo ikke nej til.

Valdemar fra KarlslundeCitröen C5

Jeg spurgte min forhandler og prisen lå ca. 3000,- højere end at købe hos Jer. Da min pris samlet var 4600,- ca. tilbyder i montering. Jeg kører en del, men da jeg var hjemme fra ferie, så fik jeg en akut tid. Fedeste service må jeg sige!

Adam fra Brøndby StrandAlfa Romeo Guiletta


Hold dig opdateret på LED?
sms LED til 1220

Seneste nyt om lovgivningen indenfor LED

H