Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

Tilfredse kunder

Skift til LED, du vil ikke fortryde.

 • Hvorfor skifte til LED-pærer?
 • Hvad er fordelene og hvad kræver det?
 • Kan fedt lys godt være miljørigtigt?
 • Kan man rent faktisk spare strøm ved at have flottere lygter?
 • Lyser LED-lygter bedre eller er det bare lir?

LED pærer, som er halvledere der producerer lys, når strømmen tilføres, har mange fordele i forhold til glødepærer til et motorkøretøj. De varer typisk 30.000 timer eller mere – langt længere end gennemsnittet på et køretøjs levetid; de er ufølsomme over for vibrationer, hvilket gør dem gode til terrænbrug; de kører køligere, hvilket giver lysdesignere mulighed for at udøve kreativitet, som ikke ville være muligt med glødepærer; de er mere energieffektive, og hver bit hjælper til bedre brændstoføkonomi; og de lyser hurtigere, hvilket gør dem særligt anvendelige til bremselys.

 

Det er indlysende, at en opgradering fra halogenlys til LED-lys er et smart træk. Vi har LED-lys til enhver anvendelse, inklusive forlygter, baglygter, signallamper, tågelygter, kørelys om dagen og 3. bremselys, der direkte erstatter OE-lys. LED er især velegnet til bremselys, fordi det lyser 0,2 sekunder hurtigere end glødepærer, hvilket muligvis ikke lyder af meget – men når du tænker på, at en bil på 60 km / t kører 88 ft på et sekund, kan den tid give føreren næsten 10 M kortere bremselængde. Du behøver ikke nødvendigvis at udskifte dine lys for at få fordelene ved LED. Vi har også udskiftelige LED-pærer og LED-forlygtesæt, der direkte erstatter alle dine halogenlys.

Udnyt de mange fordele ved den banebrydende og innovative LED-teknologi fra vores sortiment.

 

 • Øget synlighed af køretøjet – færre ulykker
 • Imponerende skarpt lys
 • Lang levetid
 • Lavt energiforbrug 5-10x mindre
 • 3-5 x mere lys
 • Seneste LED-teknologi
 • Superfedt look
 • Stor erfaring med LED til køretøjer
 • Testede produkter – kun topkvalitet
 • Installationstjeneste – vi konverterer hele biler indvendigt og udvendigt til LED.

 

 

Det er fascinerende, når et lille firma har et uforholdsmæssigt stort kundegrundlag, fordi det sælger et godt nicheprodukt. Et aktuelt eksempel er LEDtilbilen.com

Udstyr din bil, motorcykel og/eller lastbil osv. med nyt lys.

LED konvertering til motorcykel giver bedre synlighed og færre ulykker.

Vi taler hovedsageligt om biler – men ikke kun. Motorcykler og lastbiler er blevet sat i det rigtige lys af LEDtilbilen og er blevet opgraderet med bedre LED-lys. Bemærkelsesværdigt bedre synlighed – forhindrer ulykker, brug fem til ti gange mindre energi, brug mindre elektricitet og i sidste ende mindre benzin.

Vi arbejder også frem imod LED-interiørlys, som er i en spændende udvikling.

Siden LED-teknologien var i sin barndom for et par år siden, er den i top i dag. Udvalget af tilbud er imponerende. Afhængigt af kundens behov kan LEDtilbilen installere genial indvendig belysning og perfekt lys på bilen eller motorcyklen, der er tilpasset dagens trafiklovgivning. I dag er det muligt at generere tre til fem gange mere lys.

Du får kompetent rådgivning hos LEDtilbilen.com.

Butikken er åben alle hverdage fra kl. 10:00-22.00.

Tre års garanti

Biler er ofte samlerobjekter. Og deres æstetik er generelt meget, meget vigtig for os. “Det trendy hvide lys fra LED-teknologi,” siger de hos LEDtilbilen, “sammen med bedre synlighed genererer simpelthen et superfedt look, der passer bedre til bilen end konventionelt lys”. Godt at vide: LEDtilbilen yder to års garanti på LED. Udnyt de mange fordele ved den banebrydende og innovative LED-teknologi fra LEDtilbilen.com.

Skulle du ønske at få det fede audi-look på din bil, er det muligt for dig via ledtilbilen.com. Du kan nemt montere LED-kørelyset på din bil efter smag og behag. Vi kan tilbyde både til for, side, og bag.

Drømmer du om at dine dørhåndtag har lys? Så er det lige her du skal lede. Håndtagskittene er nemme at montere og giver en rigtig fed effekt, når du kører i din bil.

Synes du også at din bil er kedelig eller savner du bare det der lille ekstra der får folk til at kigge? Så er Neon under carkit, det du søger. Med neon under bilen kan du være helt sikker på, at alle kigger. Hvis du virkelig skal blære dig så er LED Under Car Kit der skifter farve efter dit valg

Udover alt dette har vi mange forskellige løse dioder til både montering inde og ude. Bl.a. ser et loft i kabinen på en bil rigtig flot ud med mange små dioder som kan være sat i mønster eller bare vilkårligt.

Vi har desuden et bredt udvalg af LED pærer. Disse diodepærer kan bruges overalt i bilen, i instrumentering, nummerpladelys, loftlys osv.

Med lysstyling så er det næsten kun din fantasi der sætter grænser – alt kan lade sig gøre!

Derudover er der også et stort udvalg i plejeprodukter i høj kvalitet til bilen, samt andre relaterede produkter.

Så gør dig selv en tjeneste – kig ind på ledtilbilen.com og se hvilke muligheder du har for at se din bil i et bedre lys og med et bedre lys.

Her kan du se de forskellige modeller 

0
Kurv