Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

Vores succeskriterie er at gøre vores tilfredse kunder til loyale kunder. Hvis ikke vores kunder har lyst til at besøge os igen, har vi ikke gjort vores arbejde godt nok.
[wprevpro_usetemplate tid="1"]

LEDtilbilen.com har en filosofi, der går ud på, at vi gerne vil have dygtige og tilfredse medarbejdere i hele processen. Medarbejdere der er stolte af det de laver og af de produkter de tilbyder, giver tilfredse og loyale kunder.

 

Vi tilbyder de bedste LED-kvalitetspærer til en fair pris, som du enten selv monterer eller du booker en tid til montering: https://ledtilbilen.com/book-montering/

Om det er til nærlys, fjernlys, kørelys, tågelygter, baklys/bremselys/blinklys, kabinelys/nummerpladelys, så har vi lige de LED-pærer, der vil give din bil det fedeste look. At de så også er mere økonomiske, holdbare, lyser klarere og mere præcist og er mere miljørigtige, må du jo bare leve med.

 

Som du kan se på disse billedeksempler, samler vi på tilfredse kunder og du kan finde udtalelser og anmeldelserTrustpilot via dette link: https://dk.trustpilot.com/review/ledtilbilen.com

Vi deler interessen for biler, el-biler, motorcykler, varebiler og lastbiler med vores følgere og kunder og derfor ligger vi løbende nyheder, aktiviteter og udvikling inden for den nyeste teknologi op på vores facebookside.

På dette link kan du følge med i vores aktiviteter – vi deltager bl.a snart i en messe, som du kan læse mere om ved at klikke her…

 

Vi gør det nemt og ukompliceret!

Kunden tænker: “Hvordan får jeg det fede LED-look eftermonteret på min bil?

  1. Du går ind på ledtilbilen.com
  2. Du klikker på “Pæreguide
  3. Du finder din bilmodel/type og de pærer der passer dertil i skemaet
  4. Du bestiller pærerne eller spørger os til råds via chatten
  5. Du monterer selv eller booker montering/justering til vores professionelle værksted

Læs under “Butik” om de lygtekategorier der findes, så du ikke er i tvivl eller læs vores blog om forklaring på de forskellige lygterLæs mere her…

 

Vejledning og spørgsmål?

Er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at spørge os – der er ingen dumme spørgsmål og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig til en tilfredsstillende løsning. Det kan være lidt af en jungle, så vi vil meget gerne være din guide, så du føler dig tryg, når du handler hos os.
Vi går som sagt op i tilfredse kunder, så kontakt os enten på Facebook, på telefon 52222937 eller besøg os på Engvej 37, 3300 Gørløse.

Foråret nærmer sig og hvis du vil “se godt ud”landevejene, i midtbyen og på havnen, så kig ind på ledtilbilen.com Vi har de rigtige produkter til den rigtige pris, som forener de rigtige funktioner med det helt rigtige look.

Vi er så klar til at servicere dig, så du kan blive flot og sikkert kørende både dag og nat.

 

Hvordan opnår vi så at få tilfredse kunder?

Ledtilbilen.com har beliggenhed i Hillerød og vi har en idé og et mål om at blive Danmarks største leverandør af alt inden for LED-pærer og tilbehør. Om det så er led til bilen eller motorcyklen er op til de tilfredse kunder som vores professionelle team tager sig af. At holde det enkelt og lade kunden føle sig tryg er bare nogle af de principper vi bestræber os efter.

Netop for at opnå over 500+ tilfredse samt trygge kunder, har vi fået certificeringen E-mærket, hvilket betyder, at din nethandel er helt risikofri. Læs eventuelt om e-mærket på: https://www.emaerket.dk/

HVIS DU VIL KØRE STILEN – SÅ ER DET LEDTILBILEN(.COM)

tilfredse kunder, Ledtilbilen.com
tilfredse kunder, Ledtilbilen.com
tilfredse kunder, Ledtilbilen.com
tilfredse kunder, Ledtilbilen.com
tilfredse kunder, Ledtilbilen.com
tilfredse kunder, Ledtilbilen.com