Filter
 • LEDriving Advance T10 W5W

  Nu model fra Osram
  Originalt produkt
  6000 Kelvin

  199,-
 • RGB T10 w5w med fjernbetjening

  16 farver

  strobelys

  Plug-in play

  299,-
 • Nummerpladeramme til montering af ekstra lys

  Til montering af ledbar

  Nem montering

  Passer på alle køretøjer

  399,-
 • UL-K37-T10-4W

  Voltage: DC9-24V

  Canbus or No: 200LMS, 53LMS, 202LMS, 100LMS, 26LMS, 143LMS, 104LMS, 130LMS, 208LMS

  Lumen: Canbus

  89,-
 • T10-3W

  Voltage: DC9-24V

  Canbus or No: 200LMS, 53LMS, 202LMS, 100LMS, 26LMS, 143LMS, 104LMS, 130LMS, 208LMS

  Lumen: Canbus

  149,-
 • UL-T8-T10-7SMD-3030-Canbus

  Lumens: 250±10

  149,-
 • T10-3030-19SMD

  2 stk pr. pakke

  Med canbus

  249,-
 • T10 LED PÆRE

  2 stk i en pakke

  39,-

LED nummerpladelys til din bil

Nummerpladelyset har én enkelt funktion: At lyse din nummerplade op. Derfor er det også fuldt ud lovligt at sætte LED-pærer i sit nummerpladelys, og det er tilmed noget at det nemmeste at skifte. Samtidig gør det også bare noget helt bestemt for hele bilens udseende, at der er LED nummerpladelys på. Det får bilen til at fremstå nyere, mere moderne og så ser det bare brandgodt ud i mørket. Med LED nummerpladelys undgår du nemlig den der kedelige, varme og gullige farve på bagsiden af din bil, som en halogenpære netop giver. Når du installerer en LED-pære i stedet, får du det her knivskarpe hvide lys. LED lyser nemlig op mod 300% mere kraftigt, end de gamle traditionelle halogenpærer.

Når du køber nyt nummerpladelys hos os, er du sikker på at få et sæt LED-pærer af høj kvalitet. Vi forhandler kun anerkendte mærker, som vi selv kan stå inde for. Derfor kan du trygt købe dit nye nummerpladelys med LED hos os. Er du i tvivl om valget af LED-pære? Så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi står altid klar med god rådgivning, når det kommer til valget af LED-pærer.

Hvordan udskifter jeg nummerpladelyset til LED?

Det er en utrolig nem opgave at skifte en pære – for det er alt du skal, hvis du vil montere et LED nummerpladelys. Derfor kan de fleste nemt selv skifte nummerpladelyset. Men hvis du er meget i tvivl, vil vi anbefale dig at komme forbi os. Så skifter vi med glæde dit nummerpladelys for dig, så du kan blive kørende med LED.

Har du selv mod på at forsøge, så skal du først starte med at afmontere dit gamle nummerpladelys. Nummerpladelyset er enten klikket fast eller monteret med en eller to skruer. Hvis du kigger oppe over din nummerplade, vil du hurtigt kunne se det, hvis der sidder skruer. Disse skrues ud, og så kan du faktisk vride nummerpladelyset frit, så det bare hænger i en lille ledning. Inde i lygten sidder pæren – og det er så bare den du løsner, så den går fri. Herefter sætter du dine nye LED pærer i. Det er en god idé lige at tjekke at nummerpladelyset virker, inden du skruer det fast igen. Tænd bilen og se om LED pæren lyser. Gør den det, er du klar til at skrue nummerpladelyset fast igen. Hurra – du er nu kørende med et LED nummerpladelys.

Hvilken LED-pære anbefaler vi til nummerpladelyset?

Vi tilbyder altid et bredt udvalg af LED-pærer, også når det kommer til nummerpladelyset. På den måde er vi altid sikre på at kunne tilbyde den helt rigtige løsning, der matcher lige præcis dine behov. Et bredt udvalg har desværre også den ulempe, at det kan blive uoverskueligt for dig, selv at finde din nye LED-pære til dit nummerpladelys. Derfor står vi naturligvis altid klar med rådgivning – ring til os på +45 52222937 eller mail info@ledtilbilen.com.

Men sandheden er faktisk den, at de fleste ender med at købe den samme pære til nummerpladelyset, og derfor er det måske slet ikke så kompliceret. LED-pæren der er tale om, er vores NovSight UL-K36-T10-3W. Derfor anbefaler vi også denne pære til de fleste kunder, når de ønsker at få et LED nummerpladelys.

Vi monterer dit nye LED nummerpladelys gratis

Hos LedTilBilen er service det absolut vigtigste. Derfor er det også grundstenen i vores forretning. Af den grund tilbyder vi altid gratis montering af dine nye LED-pærer, hvad end det er nummerpladelys, kørelys eller noget tredje, så længe du har købt lyset hos os. Hvis du vil vide mere om vores holdning til god kundeservice samt vores kerneværdier, kan du læse vores blogindlæg lige her.