Get Up to 40% OFF New-Season Styles * Limited time only.

X9S Turbo LED pærer

X9S Turbo LED pærer

X9S Turbo LED pærer til bil i H7

X9S Turbo LED pærer

749,00 DKK

In stock

749,00 DKK

X9S Turbo LED pærer er det sidste nye på markedet. Med sin turbo fane er pærerne blevet populære. Med hele 55W og 10.000 Lumen er du sikker på de lyser brøndby stadion op.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
  • H11
  • H4
  • H7
  • H8
  • H9
Ryd

 

Beskrivelse

X9S Turbo LED pærer – en supersælger på markedet på grund af sin turbofane.

ALTID FØRST MED DET BEDSTE – TIL FAVORABLE PRISER

De lyser med imponerende 10.000 Lumen og 55 watt. Da det er intelligent lys blænder de selvfølgelig ikke den modkørende eller forankørende. Pærerne blænder selv op og ned via en sensor, der måler afstanden til mod- og forankørende.

Disse pærer er ligeledes udstyret med en hydraulisk ventilator, som sikrer varmeafledning når pærerne er i brug. Derved bibeholder pærerne den lange holdbarhed og modvirker defekter, som ofte forekommer ved halogenlys

Du vil med denne type pærer opnå en fantastisk synlighed og et klart hvidt lys, som er meget renere end det grå/gule lys som en halogenpære lyser med.

Pæren er udstyret således, at den er både stødisoleret og vandtæt – og med en ekstremt lang levetid.

Når du bestiller dette produkt, får du et kit med 2 styk LED pærer og tilhørende stik/ledningsnet til at udskifte de originale lyskilder.

De er justerbare 360 grader rundt, hvilket giver maksimalt udnyttelse af lyskilden.

De har en levetid på hele 55.000 timer.

Det vil sige, at hvis du kører 2 timer om dagen i snit, hvilket er højt sat for de fleste, så vil de ikke blot holde bilens levetid ud, men også din levetid.

Vi taler 9V – 22V og farven er 6500 Kelvin.

Du vil efter mørkets frembrud stadig have en fornemmelse af næsten at køre i dagslys på grund af de 10.000 Lumen. Så folk der er utrygge ved at køre om natten, får nu endelig mulighed for at kunne køre dig hjem efter en våd aften.

Ledtilbilen.com sætter en ære i at være først med det bedste til favorable priser.

Hvordan formår vi at være det. Vi har en mand ansat til at følge de nyeste trends og udviklingen på lygtemarkedet verden over. Det er et tidskrævende job at være først med det bedste hver gang. Man skal kende folk, der sidder med international udvikling, man skal lave lobby-arbejde og holde sig orienteret i diverse internationale fora for pærer og lygter. Den tid investerer vi gerne for at kunne give vores kunder de bedste varer – i den bedste kvalitet – til den bedste pris – med den bedste service.

 

Kig i vores Pæreguide ved at klikke her: https://ledtilbilen.com/paereguiden/

Her finder du dit bilmærke og model og ud fra det kan du finde de fatninger/pærer der passer.

Så skal du bare vælge, hvilke fede pærer du vil have installeret for at få det bedste udsyn og look. Dernæst skal du beslutte om du selv vil montere eller vores værksted skal gøre det: https://ledtilbilen.com/book-montering/

 

Vi glæder os til at servicere dig, hvadenten du er almindelig kunde eller erhvervskunde: https://ledtilbilen.com/erhverv/

ModelUL-X9S-10000LM-6500K
Power55W
LED Name10000LM LED Lamp
Voltage9V-32V
Adjustable360 Degree Adjustable
StyleAdjustable LED Lamp
LifetimeOver 50000 hours
Color6500K